Friday, May 8, 2009

selamat tinggal uitm jengka.............





ari ni last aku kt uitm jengka..byk sgt kengan aku kt sni sejak part 1 smapi la part 5..rse cm kejap je 2thg stgh aku kt sni...mse psrt 1 kngan plng best bg aku kim...wlaupn mse 1st aku rse kim 2 cm bdh sgt tp kngan 2 ttp indah.....

ari ni rmai y dh blk mmg sdey nk tggalkn kwn2.... wt noni thxs jd sbr jd kwn aku n byk tolng aku wktu stdy n bersbr ngn aku wlaupn skmo kne jerkah ngn aku skmo... wani rmate aku sjak part 3 pn sme klau aku moody msti die tau n die xtnye byk soklan n klkr kalu orng wt lwk msti die je yg glak lbh......k.muna blk naek bas ari ni ktorng antr rmai mkn luar skali,emm rse rndu lak kt k,muna ngn ayt pelik die 2..kalu die ckp msti klkr pnye la.... qilah n k'tie blk esk....qilah jnji nk blnje ice cream cornetto tp xde pn die ckp klau die ad pkwe nk blnje aku,tp aku tgk die ngn hery 2 cm dh caple je..huhuhu,qilah jgn mare erk n jgn sedey2 skmo...qilah oernah msk newspaper tp nme laen..huh bngge aku kwn aku msk paper...hahhaa....nt pg2 xdgr dh sore k.tie bising kejut orng bngun tdo n xde dh orng nk wt air teh o ptng2 tok lpk...k'tie sye ingt air teh k'tie..... kt kompleks ni ktorng nk msk tnds ad shif...tp seri xde shif cz die pg ptng siang mlm msk tnds,huhuhu xpe seri nnt dgree kte tgk spe y turun mnddk pas beusha mnum teh kurus..hahahaa.......
mcm2 perangai bdk2 ni y wt aku nk tergelak ble kenang blk nnt dh xde suasana cmni....hrp kte xkn lupe kngan kt jengka ni wlaupn dh jauh kte mrntau nnt....aku xkn upe kn korng sume bdk2 batch aku y klkr skmo......

2 comments:

Ayumi said...

haha....
byk la ko nye syif!

wani said...

iema...
ak nak tgk ko kurus...
jupe kat shh alam nnti..
ak pom da tekad nak kecik kan paha ak..\
dlm process skun...
i miss u so much...
muaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh,....