Saturday, February 13, 2010

malam sebelun cuti mid term....

malam ni bosan gler,mne xnye,sorng2 jek dok kt hostel ni...
nk g melepak kt blk mmbr jauh lak..mls nk trun naek tngga....
seri lak g mane futsal ngn mmbr2 die,klau aku ikt msti aku sorng2 je nnt,seri mst nk berbual msr ngn mmbr2 lme die.....
ajk bf kuar byk lak alsn die,mcm selalu la....
seri ngn qilah pnye idea la ni srh ajk die kuar,klau x xde la aku kecewa....
dkt pn bosan......
so aku mnghbskn mse kt blk,nsb baek seri bg pnjm lptp die dpt la aku on9 skjp n tgk cite absolute bf...
pergh klau bf aku mcm 2 bst gler,sumpah aku xccri laen dh....
hbs la cite 2 disebabkn thp kebosanan aku y mlmpau......

4 comments:

anaHita said...

imah,,..wat rilek je ek..
bnde same berlaku kt sy gak..
ni tgh cr keje ni..heheh..
nk drop 470 bleh x? arghhhh...sakit hati tul la..
btw,.awk bkn sleeping partner pn..
u did a good job la imah,,..

iema said...

hahhaha..
kak tie npe komen kt post laen..
uhuhu..

Anonymous said...

iema...ko ckp sorg2 nie nape???ko ckp kat ak..ak tkt ko lak yg kn msk hspital..huhuhu..walau pe yg berlaku trskan perjuagan ko...jgn separuh jln je..ko tau pe yg terbek tuk diri ko...

iema said...

bosan stdy sorng2...xtau nk borak ngn spe aku ckp la ngn diri sndr...2jek..
huhuhu..
nway thxs...