Thursday, June 17, 2010

bunga2 cinta-misha omar-

mcm dh lme je aku xupdate blog ni mklum la wanita bkerjaya kne la tunpukan pd kerja(cet mcm kje ofis jek).......
lgpn skrng aku lbh suke bce blog orng n stts orng kt fb smbl jg cafe n kdai kek aku....

eh aku bkn nk cter psl kje la 2 boring pnye citer...

14/6/2010(2.00pm)....aku blk kol 3 kje ari 2 enth npe tbe2 jdual dh tkr sbb b4 ni aku blk kol 2...
tgh aku susun megi cup dkt dpn dkt la ngn slupee y korng suke sgt 2 tp aku mnum free je skrng so tiap2 ari aku rnbt~hhahaahhaa... ad la someone ni tgr aku nk mntk slupee aku pndng tbe2 aku berdebar sgt mcm jmpe plakon hindustan lak aku time 2..... pdhl kulit je y sme~~hahaahaha...

ok sye sgt terkejut+gembira die tbe2 ad kt syalam ni sbb jnji ari rabu dtg sni...
die nmpk aku susun megi cup la plk abis la imej beauty aku pas ni......

ni y xsbr nk blk ni.... cpt la kol 3..nsb baek wt kje je so xde la aku nk tgk jam je klau x lg la seksa mnnti nk blk......lg 1 sbb blk xyh naek bas~~hehehehehe.....

time ksh sbb wt sye gmbira wlaupn sye byk wt awk trase....

2 comments:

Ayumi said...

giler kau kutok kulit die!!
hahahhaha

iema said...

Ehhhh..
itam mns ok ape...