Sunday, October 3, 2010

curang la sangat!!!!!

Cinta sesame manusia xkn kekal lame… cinta pada yang Esa abadi selamanya…

Cew wah islamic la plak kata2 aku kali ni… tapi kata2 2 msti lah ad kaitan dgn ape y aku nk tulis bkn sje2 nk wt pnuh page…

Time bosan2 dok umah sewa ni dgn bertemankn en.bitbit aku dpt mluaskn pngertahuan aku tntg sesuatu perkara…

Korng xyh tau la juz orng terdekat je tau ape ilmu y slalu aku kngsi kt diorng.. hahaha… salah satunye psl kecuarngan…..

Psl ni la y aku nk cite kt korng sbnrnye…. Sbb cnte antra mnusia xkkl lame sbb 2 rmai y curng terutama skli orng y dh kawen ni…. Klau bosan sukati diorng je cari laen terutama skali laki.. klau wife die tengah prgnent lg la diorng berlelusa gatalnye….. mcm dunia ni ana y punya…..

Klau dh terkkntoi mula la mnyesal… kata2 maaf senang je nk ungkp tnpa ad keiklasan….

Tibe2 aku teringat kt kucing aku… mmg die bapak kucing y agk berpgarh la kt area umah aku 2.. smpai aku tgk sume ank kcng y berkeliran kt umah aku ad rupa kcng aku 2… enth kcing betina spe la y jd mgsa kcng aku 2… aku pernah tenmpk kcng aku ngn kcng betina spe tah y plik 2 aku bile aku terpndang je scara automatic kdua2 ekor kcng 2 terkaku dgn agk lama la….. tau lak ko malu… aku pn malu.. baru je ingt nk bsh baju dh jd lupe… ni sbb tgk bnde xsnoonoh la kot


mls la nk cite psl curng byk2 nnt orng bosan lak nk bace,..

dh la nk stdy dlu, esk ad test web... bosan lak ngn php ni...

klau blh copy teh xpe gak....

5 comments:

anaHita said...

ahahahha...
klakar2~~!! briya sy gelak d pagi hari sambil tgk webby yg x phm2 ni..
kucing yg berpengaruh ek..? nk berkenalan la...

Anonymous said...

nie mcm panas je topic huuhuhu....

iema said...

amboi klau topik mcm ni rmai lak y comment...
hahaha...

kak tie mmg tgh bosan ngn web sbb 2 kuar idea mngart....

zila villosa said...

yup!! ramai yang da kawin pon curang lg!!!!!!

Anonymous said...

gila ko iema...yg kucing pom ko nak tgk gak eh???cver2 la ckit..hahaha...