Friday, December 24, 2010

aksi gambar freestyle epalgreen

lagi sekali aku ditag oleh aqilah untuk join contest gmbr menarik... ofcoz la klau ad aku gmbr 2 mnrik kn..hikhik

syarat2 tok join contest ni ofcoz la kne trok banner contest 2... copy paste je xssh pn



first aku nk trok gmbr ni........

gambar ini menarik kerana mase ni kitrong kt ict.. kitorng berkumpul rmai2 sbb msg2 dh ada haluan msg2 pas habis diploma.. so time ni ktorng amek jubah kt uitm sbb 2 blh jmpe... dgn kesempatan yang ad ktorng pn plan rmai2 berkumpul kt ict then ktorng smbut besday kawan kitorng kt kdai.... saya sgt rndu kt kwn2 saya time diploma dlu sbb 2 sya plih gmbr ni adlh menarik dr y laen.....

second picture....

gambar ini menarik kerana gambar ni diambil mase praktikal sya kt hospital temerloh... time ni ktorng kne hias kaunter pntadbiran untuk pertndingn kaunter tercntik untuk smbut merdeka... punya la lama mse nk buat bnde n last2 kaunter pntadbiran kalah.. hihi...

sbgai rase time ksh kt rkn2 bloger saya... sya nk tag 4 orng
jeng..jeng... spe y kne..................
nurull fathehah / shaheila malek / ain atika zailani / adxie adziemah

sila buat dgn penuh iklas erk kwn2..hikhik....

4 comments:

eira said...

entri diterima :)

BaBy^rOse said...

cntiknye pic kite yg ramai2 tu..!!!! :) windu kat anda sume gak :'( :'( kak tie takut tgk rmbt aku time tuh, hahahaha!!! thnx nisa sbb bg pnjm baju :)

teare :) said...

thanks tag okay. i'll join :)

ieMa ackLes said...

thxs cik eira..

ros.. ko join la jgk trk gmbr kite byk..hihi...

teare.. welcomey