Monday, February 7, 2011

annoying 2


perkara yang sangat annoying bila dalam bas express...aku paling benci giler bila dalam bas express ad orang y xtau nak hormat orang laen dan xtau hidup bermasyarakat....

bayangkan la klau sepanjang perjalanan dari pahang sampai ke tol karak orang 2 dok pasang mp3 die jek.. hello ko ingt ko sorang je ad henfon yang ad function mp3? klau setakat henfon baling anjing pun boleh mampus xyah belagak la.. bajet ko pasang lagu omputeh aku heran la, ko bangga la boleh dengar lagu omputih 2.. agak2 la, klau dah suka sangat nak dengar lagu 2 beli la earfon..... henfon boleh beli tp earfon 30rgt susah sangat ke nak beli.... wlaupun xkuat tapi aku dok dekat ko kot...
nasib baek la aku memang dilahirkan penyabar, klau x memang aku dah tampar laju2 orang ni...

sampai kat kL sentral amek bas U80 nak balik syalam.. rupa2nya tempat tunggu bas dah berubah, nasib baek aku tnya orang klau x, xsampai2 la aku.. patut la aku pelik tengok aku sorang je yang ad kt depan kedai 7e 2......

9 comments:

ijam ismail said...

HUHU...sgt annoying kan...haish...earphone pun xleh bli ka bro...lempang j dy laju2..heeeeee
ooo..bus U80 da xlalu 7e..then dy lalu mner?

ïêmå å¢klê§ said...

kena tunggu kat public bank, kena jalan jauh sikit la bila turun monorel 2...
laluan die pun dah berubah tibe2 je lalu depan UM..

nub said...

pukoi2 dia sket.. haha

sang kelembai said...

hahaha..
kidal jex dak 2..
2 la malu bertanya sesat jalan taw..
len kali tanye2 la owg kalu dh rase diri2 pelik sgt..
kuikuikuii..
lg 1 ane le bg pak long menang xadil..huahuahua

Farhan Zulhusmi said...

hahaha....
sabar je...biselah tu...dia seorang bayar bas tu...hahaha

KUREKURE COMEL said...

huhuhu...lain kali tegur je...
kalau tak tension gile dlm bas...huhuhu

Anis Akhir said...

lagi satu yg aku tak suka, yg suka ckp fon lama2 kat dlm bas...

De'din said...

ermm,,
dia baru beli endset kowt !

btw, jom join Giveaway Dedin,
mudah sangat
x payah karang panjang2 pown !
x payah serabut kan kepala !
x payah follow2 !
x payah tangkap gambar2 !
x dak banner2 !

papabear said...

hahaha memang muak tembok betul itu orang. macam la semua orang suka dengar pilihan lagu dia tu kan? memang tak boleh tahan dgn orang2 yg tak sedar diri nih...