Sunday, August 28, 2011

ucapan raya

kehadapan serta kebelakang ayanda dan bonda serta keluarga yang berada di malaysia
anakda yang jauh diperantauan ni masih xdapat balik beraya pada tahun ini
kawan2 yang jauh dimata
selamat hari raya
semoga anda semua xlupa diri ini yang berada jauh di dari kampung halaman
serta kawan2 yang membaca blog ini
dengan rasa syukur dapat juga kita menyambut hari raya lagi sekali pada tahun ini
kesempatan ini, saya ingin memohon maaf diatas segala perlakuan dan percakapan yang menghiris hati anda semua.. semoga raya tahun ini memberi sinar bahagia pada anda semua...
lagi sekali saya ingin mengucapkan
Selamat hari Raya Maaf Zahir dan Batin
kalau korang pandai, mane aku kat gambar 2..huahuahua...




--> gelak la gelak
aku tau la aku student uitm jerk :P

28 comments:

Tukang Karut said...

ke kiri dan ke kanan cik iema... camat hali hali laya... nah... seposen... pi main jauh2...

Far8 budak baik said...

iema..tak de salahhh punnn
tapi bagi ar duit raya dulu..haha
selamat hari raya..
maaf byk byk k...
pung pung pung
bunyi mercun!
haha

soooooour said...

selamat2.....eheheh

Aisyah Aina said...

ni belajar kat uitm luar negara ea? hahaha


selamat hari raya ;D

ILA HonEyBuNNy said...

selamat hari raya.....;_)

jap2 ila tgh cari la eh dalam kad tu...ehhe

Hans said...

hahaha
macam2
apa2pun selamat hari raya
maaf zahir batin

pipoq said...

diperantauan ke dimerantauan ? walau dimana pun berada, makan kuih raya tu jangan lupa baca bismillah..hehehe

bunga said...

selamat hari raya dan merdeka..maaf zahir batin.

Wanie said...

selamat hari raya :)

Asrul "iLham" Sany said...

selamat hari raya tau... :D

jgn lupe baca short kat entry baru saya

;D

http://ilhamology.blogspot.com/2011/08/syrena-satu-syawal.html

JIJI YU said...

oit..nak duit..

ORLANDO AHMAD said...

Lu yang kat blakang langsir, keh3...

errr ade masalah ke kalo student UITM?

teha said...

hadoii ~ tak jumpe awk yg mn 1.. hehe..

zati embong said...

iema..salam lebaran~hihi

Henry Zackery said...

selamat hari raya sweetie :)

KERETA PERTAMA GOOGLE

shedameor said...

konon2 salam lebaran yang dalam surat khabar tu la ? hik3. selamat hari raya kak. mintak maap kalau ade buat salah pape ea :)


#lambat sikit :P

nurfatiha blacky said...

hikhik. igt ke di perantauan mane. selamat hari raya syggg :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hik hik..akak memula dah terpikir dah engko ni kat negara mana sebenornya..

nape uitm x bg cuti ke smpi ko x dpt balik raya?

selamat hari raya ya :)

hanaahmad said...

selamat hari raya. :)

Bella Bell said...

hahahhaa.. kalau ko xckp aku xtau pun ko student uitm.. hehehe..


selamat hari raya.. maaf zahir dan batin :)

Woofer Storm said...

slmt ari raya..maaf zhir dan batin..

adan said...

ceh... ingatkan dimana dah jauh di perantauan tu,,, btw selamat hari raya maaf zahir dan batin erk.. ^_^

~SaL IjOu~ said...

ke atas & ke bawah cik Iema..byk dpt duet raye? ;p

sifu im said...

dah2 la tu berayenyer

Woofer Storm said...

slm.maaf zhir dan batin..bz ke ni??heheeee

Iznie said...

hehe....
selamat hari raya awak.... :D

ARJUNA.Inc said...

alaaaa..arjuna dtag lmbat la..hehe..nsib arini arjuna bru je smbut ari raya ke dua..=P..btw..selamat ari raya..=)..maap zhir dan batin..

zaty luvlianncezzz said...

selamat ari raya di pghujung syawal nie :)


Jum hayati di sini (^o^)
my diary