Sunday, October 30, 2011

sigh

sejak aku putus cinta ni..
semua post aku pasal kekecewaaan...
mesti korang bosan kan..kan....
nak buat macam mane...
aku mengekspressikan kekecewaan aku
dengan menaip..
sory erk guys...
:17:

dah berapa mnggu kes kekecewaan aku ni
tapi aku still xdapat terima hakikat sebenar...
setiap kali aku online
aku sentiasa berharap die akan tegur aku..
setiap kali buka facebook
aku selalu buka page die....
dah jadi terbiasa...
tapi bila aku tengok status atau komen die
aku sendiri yang kecewa......
ni la orang cakap..
suka cari masalah...
nanti diri sendiri yang susah....

awak sory erk
saya xdapat lupakan awak....
:23:

saya xsuka la bila dah nak raya haji ni...
sebab semakin dekat raya haji
semakin dekat tarikh pertunangan awak..
sebab 2 setiap mnggu awak balik rumah
yela..
walaupun tunang jerk
still banyak persiapan yang awak nak buat kan.....
saya harap majlis 2 berjalan dengan lancar...

sekarang saya tengah muhasabah diri sendiri..
biarlah saya kecewa atas kebahagiaan awak
dari saya bahagia atas kekecewaan awak.....

10 comments:

dill said...

iema, kuatkan semangat. saye faham perasaan iema.

i've been there before. yang penting famili & kawan2 sentiasa di sisi iema.

sentiasa ingat Allah.

dill.

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

thaxs dill
tapi entah la
kadang2 perasaan ni tibe2 teringat segala kenyang dulu...

Cik Cammy Lia said...

hebatnya dugaan awk.....

Miss Ayumi said...
This comment has been removed by the author.
Miss Ayumi said...

Mama.. Kuat OK. Jangan pikir dua kali untuk cari aku bila kau sedih. Aku ada.

Small Dolphin said...

saya tahu anda pasti boleh menghadapinya.

be strong kawan!

shedameor said...

akak, takmau gituu kak. sheda tak tahu hal sebenar. tapi akk jangan la frust macam ni. akk relax la tau. tamau sedih2. akk kuat kann !

ABU said...

dah la dah la.. biar kan je.. usah diharap lagi.. teruskan hidup mcm biasa.. happy happy..

r-5 said...

hidup perlu diteruskan yang berlalu biarkan ia pergi, saya lagi la dah dekat 2 lebih berpisah namun hati tetap sayang bukan untuk bersamanya tapi cukup sekadar melihat dia bahagia. kat fb dia terus block saya saya tak kisah. Yang penting dia bahagia dengan kehidupannya. :) peace tamo sedey2. :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Be strong dear.

Be strong.

#hugs