Wednesday, December 29, 2010

dah kalah, terima jela>>kesian

akhirnya berjaya jugak malaysia menang piala suzuki...
xkisah la indon nak cakap ape pun janji malaysia dh menang.. hahaha>>sila gelak jahat...
rakyat2 indon sila terima kekalahan anda dgn hati terbuka hahaha>> gelak guling2
goal keeper malaysia khairul fahmi memang super duper terhebat la,, klau bukan power of hand die 2 aku rase indon dh 10 goal kot....

time kasih kt pemain2 malaysia membawa kemenangan untuk malaysia pertama kalinya untuk piala suzuki 2010...


i luv malaysia... yahooo>>sambil melompat2

9 comments:

nub said...

tahniah malaysia!!!

mira_nas said...

go go..Malaysia! majulah sukan untuk negara

ieMa ackLes said...

disebabkan msia menang, kita sume dpt cuti jumaat ni..
yeye...

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMOTION MAKEUP CLASS AWAL TAHUN!!!! BASIC TO ADVANCE CLASS (RM350 retail)
PROMO PRICE: RM295 ONLY!!!! LIMITED SEATS!
DATE: 9/1/2011 & 30/1/2011 (PICK 1)
PLACE: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM(NEXT TO PTPL)

REGISTRATION WILL BE CLOSING ON 1/1/2011
CALL/SMS 016-2128740 (EYRA RIZAL) TO REGISTER.
*STUDENTS WILL BE ABLE TO JOIN E.R TOUCH TEAM.

miss husna said...

malysia menang!yeay!!~

Firdaus Alim said...

kalah tapi menang...
indon menang tapi kalah
hahaa

hamzah ian said...

fahmi mmg hero..

Cik Yana said...

walaupun cik Yana tak layan bola, tp cik Yana bangga dengan dorang,,
oh pemain no 8 kesayanganku,,
hehehe~

ARJUNA.Inc said...

malaysia hebat!!..hehe..2 la pas..ade kt blog spe ntah org indon smpai gado2 ngan dia..komen2 kt fb..haih..da klah ni..tlong diam kn..huhu..