Wednesday, December 29, 2010

i want to be.....

hari ni aku sambung tengok vampire diaries season 2 tapi episode die xabis lg.. tension betul nk tunggu dload episode seterusnya... cite 2 memang best giler, korng yang xtengok boleh la usha2 dload pasti korang xrugi punya....
disebabkan mood aku mood vampire so aku nk tukarkan diri aku menjadi vampire versi melayu..
klau aku jadi vampire boleh la aku hisap darah orang2 yang aku xsuka dan orang2 yang bajet best depan aku..hikhik>>belom pape lagi dh niat jahat...
dan yang paling penting aku boleh bersama dengan demon y hatinya hancur cinta xberbalas... xpe demon u amek i jek*wink*wink*
.
.
.
.
.
.
.
.
.

aku vampire muslim tau....

9 comments:

Idayu Suraya said...

weeeeeeeeeee seram mak nyah.........i pon suke vampire...i verangan nak jadi macam Bella (twlight, new moon, eclipse) wow boleh dapat serigala jadian dan vampire yang kacak-kacak gitew........

shazika said...

erkk,,
knp mcm tu?
adoy

ieMa ackLes said...

idayu : betul2 vampire sume kacak2..haha...

shazika : hihi sje suka2

Cik Yana said...

Hye,,
cik Yana Mrs. Cullen,,
hahaha~
cik Yana dah abis baca sume siri twilight,,
lepas ni vampire diaries pulak,,
lepas tu baru tgk siri die :)

sarra said...

gle lawak pic,.hahha..
nice edit weh..
teruja jap ngan pontianak muslim..
hehehe

ila said...

pulangkan imah aku!!!

antidote said...

hahahha... style la iema... :p

ieMa ackLes said...

cool kan aku..hihi

mat dan mina said...

seramnye.....takutnye....hehehehe