Thursday, December 23, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN

kali ni saya telah ditag oleh budak sengal aqilah tok join segmen jom berkenalan tok sume ahli2 bloger di malaysia...huhu...
thxs erk budak sengal...
segmen di dianjurkan oleh loqman hakim. so tok keterngn lnjut blh la g kt page die
nk join segmen ni senang je.. korng juz kne paste banner segmen ni mcm kt bwh


pastu kne jwb soklan2 kt bwh dgn sejujur2nya...

1) Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)..ceritakan sedikit
ofcoz la single sbb student lg.. xmmpu la nk kawen time bljr... tp klau ad spe2 y berminat blh la berkenalan.. hikhik

2) Ceritakan tentang diri anda (cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)
harusla sya seorng y comel dan msh belajr di uitm syalam dlm bidang sistem maklumat...
xde y special tntg sya tp y pastinya sya ni seorng y cute dan gelak kuat(ciri2 xelok)
klau dh amek kos system mklumat 2 ofcoz la cite2 jd programmer n seangkatan dgn komputer, insyaAllah

3) Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
alamak kne promosi blog la plk...
emm blog sya y xlawa ni tp kemas>>cet kemas ker....
byk mmberi info y xberguna pd pembace blog sbb blog sya ni bkn kategeri blog tutorial o informasi tp blog sya ni kategeri suka2 y lahir dr hati saya y iklas ditmbh plk sedikit kesengalan...

4) Apa pandangan anda tentang dunia blog?
pada pndngn saya blog ni byk mmberi informasi kpd pengguna it sbb dgn blog kita blh
mndapat byk info klau blog 2 ad mmberikan info berguna la... tp sya xbape suka blog y hnya nk mengutuk orng sekeliling die sbb dgn mmenceritakan keburukan orng laen dkt blog amat2 la xprofesional...

5) Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
hihi sye pn bru je nk bergiat dlm blog ni wlaupn dh lme cipta blog ni..
nasihat saya berblog la dgn hati y iklas jgn mnggunakan blog untuk kepentingn diri dan untuk menceritakan salah orng je...
nk berblog ni byk pntg lrngnya jgk jnji jgn sampai mengaibkan diri sndiri sudah..

6) Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
blog saya ni xde la unik sgt... tp sya suka blog saya sbb kemas dan xserabut mata nk memandang... xbyk widget y sya ltk sbb nnt loading lmbt lak dan disebabkan kita ni thap kesabaran kurng so saya xnk pembca sya tunggu lame untk bace entry2 sya...

7) Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
perghh soklan seyes jek bunyinya.... sya akn berblog smpai la jari2 saya ni xlarat nk menaip sbb dgn berblog saya dpt menzahirkan ape y tersirat kt dlm hati saya n mencoret kengan bersama2 kwn2 saya, supaya bile sya bce blk sume entry2 sya nnt sya akn tersenyum n teringat kmbali zaman2 sekolah sya dgn sume kwn2 saya.. sbb kengan dgn kwn2 adlah y plng bermkna dlm hdup sya.. nnt saya blh bg ank2 sya, cucu cicit saya bace plk..

>>entah mnjawab soklan ke entah xla...
hihi....

saya nk tag 4 orng rkn blog saya
hazwani
anna
Shaheila Malek
wyna

selamat mnjawab erk korng2 y say tag ni...hihi.....
gluck sume y terlibat n time ksh kpd pihak penganjur..
smile******

6 comments:

Shaheila Malek said...

Sy sudah join.. tq iema..
eh, kita samalah, nak bagi anak-anak baca..hehe

:Cikgu Akim: said...

hebatnya dia amek system maklumat..mesti pakar ni..hehhee

salam perkenalan dri saya bakal guru..kalau ada masa lawatla rakan2 lain segmen ni k~

Ain Atika said...

haha..cool gila...syabas.

ahmil said...

mampir baca-baca sekalian tebarkan persahabatan hahahyy

ieMa ackLes said...

hihi..
jom same2 melebarkan sayap bloger..

Wyna Nubies said...

wyna da join sebelum ni..
tq tag yer :)