Wednesday, December 22, 2010

saya dh bankrup

cuti sem ni mmg mase aku dihabiskan diatas katil jek..hikhik...
business cafe y aku usahakan slama 1thn ni pn aku dh xjgk2... ok ke x..
tp aku rase msti dh xde plnggan y dtg kt cafe aku 2... sbb mknn y xtermasak o tgh msk ari 2 aku dh xamek peduli dah, enth2 dh jadi sarang segala binatang buas kt cafe 2...
tempahan y customer buat pn aku ignore jek... cmner la nk maju klau mcm 2..
aku bknnya ape.. aku dh bosan nk jaga cafe 2 asyk buat bnde y same jek.. xabis2 kne msk.. bosan la klau asyk msk jek... sbb 2 aku amek kputusan aku xnk lg terlibat dgn cafe 2...

ari ni aku g mlwt kt cafe aku 2.. ape y terjadi kt cafe 2...
then aku tgk mmg msakan dh berulat n byk lalat kt dlm cafe 2.. mybe aku akan roboh kn o jual kan cafe aku 2 kt sape2 y berminat... klau ad y berminat nk beli cafe aku 2 sila la tinggakkan comment anda kt sni...
aku ad sediakn pic cafe aku.... klau berminat sila2 kan la...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

klau rase xjelas peta y aku bg ni... klik je kt pic untuk tumbesaran anmum..

7 comments:

Annie said...

Drop by in your comment box to say Hi~
Saya cuti sem ni pun xda input langsung. Nasib xmain cafe, kalau ada cafe, mgkin cafe tu lari cari tuan baru hehe.

kelana fana said...

oic..cafe games.. ingat btol2 tadik..hihik (=_=)

Din said...

haha..bngkrup yg ni xpe lagi..

iniialahaku said...

ok...sbar2...jgn mrah..kuangsam..hahaha,bru nk puji kta ushawan brjya pa suma...

ieMa ackLes said...

hihi..
relax2 sume...
ni pn bsns gak ape...

TiKa LEh said...

hahha..dah agk ni..xpe2..ni blajar bisnes nmenye..nmpknya bidg bisnes xsesuai untuk anda..hehheh

mat dan mina said...

waduuuhhh...ingt pe la td....hehehe.
buat jualan amal la cmtu...