Sunday, January 2, 2011

~~ayuh kembali ke sekolah~~

hari ni aku berada dibumi shah alam tempat aku menuntut ilmu....
rasa sangat berat hati nak mula pelajaran esok, hati ni masih lagi berada dirumah, baru je sampai ari ni dah rase nak balik....
sem ni aku dah dapat rase kesukaran2 yang bakal aku lalui...
  1. aku kena berhadapan dengan cik D untuk subjek system.. sem lepas2 walaupun xbelajar dengan die tetap kena marah ini kan pula bila die dah berada didepan mata selama 2jam, lagi la masak aku kt kelas 2...
  2. aku kena cari supervisor untuk fYp, dengar perkataan fyp pn darah aku boleh turun ni kan pula bile dah kena buat...
  3. aku kena cari tajuk yang sesuai untuk fYp dan siapkan proposal...
  4. dengan jadual waktu yang start kelas pukul 8.30am dan berakhir pukul 6.00pm mau mata aku mengantuk dalam kelas>>alasan
  5. yang ke lima nanti aku cari alasan lagi..hihi

jiwa aku kosong je kt syalam ni macam kurang kasih sayang jek..huahuaaaa.....
nasib baek aku still ada kawan2 yang support aku dan memberi tunjuk ajar kat aku selama aku kt sini...... klau tanpa diorng aku rase aku dah hilang tanpa dikesan kot...

bila dah ada kat syalam ni so aktiviti berblog dan berblogwalking terpakse berkurang, bukan sebab aku rajin study tp sebab line broadband kat sini macam siput xde kaki, lembab nak mampuih....
aku harap korang xlupakan blog ni bile aku xjengok blog korang... sambil2 klik iklan nanti erk.. luv u all sume :)



kan best ada doremon y boleh hentikan mase :(

10 comments:

nub said...

ayuh kembali ke u! ayuh!

gahaha

iszieylyanziy said...

yuk ke kampus,,hahaha

luvYOU said...

hehe...mujur dh abeh blaja :)

awak...nk gtau psl entry kite yg psl roti eskrem tuh...kite lupe masukkan satu lg info penting.. iaitu after dh setel sume kene masukkan roti tuh dalam peti ais semalaman :)

tgk cni semula :)
http://endlessofstory.blogspot.com/2011/01/cara-nak-buat-eskrem-goreng-yg-super.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

rindu zaman sekolah. huhu....
Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

Heidi Shafiq said...

aku menyampah tenet aku yg laju ni.. terus hilang minat aku kt stdy.. haha.. teruk kan.. :P

.::: Princess MOMOY :::. said...

@HEidi Shafiq
haha...macam tu plak.
betul laa dear...
isk2
Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

NUR AIN AZMAN said...

How ur school?
have a nice day ya

jom komen sini
wish me luck
thanks dear

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

touya said...

datang sini sajer nak beritahu yang saya dah habis study .. takyah fikir semua tu .

Kasim Ahmad said...

belajaq ghajin2 nowh.. heehe

EDDY @ AWANG said...

Makin busy la saudari menghadap buku dan kuliah ni nampaknya ..tapi jadikan ia sebagai suatu cabaran untuk masa depan yang lebih cerah ... menuju gemilang. Memang betul, kebosanan tidak akan dirasa sangat kalau ada teman yang sporting ...kekadang kawanlah pengganti keluarga ... Insya Allah moga blog saudari x akan dilupakan dan semoga terus maju ke depan ...