Sunday, January 30, 2011

the green hornet

damainya rasa hati bila cuti sem bermula walaupun asgment y lect bagi berlambak2 tp bila jasad dan nyawa berada di kampung ketengangn yang dirasa 2 teramat bermakna...

intro pun nak ayat berbunga... bukannya aku nk cite pasal kampung aku pun..
juz nak share ngn korang b4 balik kampung ari 2 aku tgh cite the green hornet...
cite die memang best aksi dan lucu xrugi tengok.... mesti korang nak cakap aku ketinggalan kan sebab cite ni dah lama kuar.. tp aku peduli apa, aku tetap nak cite gak...

jay chou memang nampak smart and hensom dalam cite>>bukan die memang dh hensom ker??
kete yang die design pun giler punya smart siap ad gun lagi, dan ad 1bab yang britt tertembak guna gas gun smpai tertido 11hari..
sape y xtengok lagi boleh la usha2 kt google tok sinopsis dan korang tgk sendiri ke'best'an cite ni..




3D lagi tau...


tapi kan kitong lambat 30minit sampai2 je die dh tunjuk bab green hornet potong kepala patung 2 dan orng dh dok gelak2.. dannn seb.... sebenarnya ni 1st time aku tgk filem 3D dan kepala aku agak sakit la pkai spec die 2, maklum la kepela besar spec bingkai die ketat xker berkesan pale aku ni....

xsia2 ari 2 iklan green hornet melekat kt blog aku, kan aku dah support sekali,hihi

p/s--> sebenarnya kawan aku teringin tengok kurafat, tapi aku suruh die dload jek...haha...

9 comments:

k.a.s said...

i'm going to watch the movie too.. maybe after watching shaolin. xD

AmyZana said...

eh. best ke crite tu ? title nya mcm boring je.. ~_~

ieMa ackLes said...

try la bace sipnosis die kt mane2..
klau tgk xrugi punya la lg 1 sebab ad jay chou..hihi

amir aizat said...

okay ini kne tgk jhak.heheh
alah mmg sye pon bnyk ketinggalan gak,bru smlm tgk magika.hahah

Yastro said...

Abg yas bab2 wayang ni mmg bermasaalah sikit....


ada penyakit arrr....

penyakit Malassss....hehehe

Amin Ke Tun said...

tegok wayang x ajak pon..
betul ke best tapi abg x minat lah..

wanacesh said...

kter x tgk wayang tunggu upload kt intenek jer,,ha3 nk download la cter nh nti

Kenangan kita yang hilang,,,

Pirate said...

best eh? pas raya cina nielah nak tgk kat GSC One Utama. Jom?

Firdaus Alim said...

Kalau daunlod aci x