Sunday, January 16, 2011

little story

hujung mnggu bersama anak sedara sangat2 memenatkan,bukan sebab meragam tapi nak layan perangai sorang2 ni memang xlarat...
yang besar sebuk nak maen game kat laptop aku.. yang adik die pun sibuk nak maen....


jaga yang kecik ni paling senang, nangis je bagi susu terus diam sebab 2 badan dah nak macam shin chan, debab semacam jek...



kan dah tertido... nasib baek la aku ni memang dilahirkan mempunyai ciri2 ibu mithali, sebab 2 budak ni xmeragam bila ngn aku....




ni lagi sorang anak sedara yang degil tahap dewa... jakon dengan laptop.. habis laptop aku y ciut ni jadi bahan maenan die...
nak tengok hasil make over die terhadap laptop aku..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
..

tengok ape dah jadi kt keyboard laptop aku....hilang no 7...
nasib baek la tahap kesabaran aku kt budak kecik sangat2 tinggi, klau x memang dah kena tampar laju2 dah ngn aku....

tapi budak2 ni la yang menyerikan hidup aku time aku tengah sedey dan tension.....




p/s--> dah pukul 6 still ad kat pahang lagi... malas nak balik... tapi ada kelas dan hantar draft title kat supervisor n coordinator.....


9 comments:

luvYOU said...

ohhhhhh.....bulatnyeeeeeeeee baby atas nihhh...gerammmmmmnyeeee !!!!!!

mOoN said...

montelnya baby tu...geram!
^_^

Amin Ke Tun said...

sebijik macam mak sedare dia....

ARJUNA.Inc said...

hehe..ska bbudak yer..alaa..x pe je..sy pn..ade 5 da msuk 6 anak sdra..kalo dorang blek umah je..lari sna cni..penin x penin..kecik2..kta pn cm2 gak..haha!!..sbar k..btw..yg pling kcik 2 sy suka!!..pp dia kalo dpat cubit 2..ptong2 wat sup..hahahhaha

mimie1678 said...

yg baby tu sgt comellll... nak geget pipi dia...

nub said...

comey.kawaiii!! hehe

DaK CoMoT said...

keyboard letop aku ilang huruf A...wuuuuuuu sedih gilaa

vampire's lovex said...

ahahha...hilang suda nbo 7...cian untie dye... :)

pak long said...

no7 ada makna tu...sebab tu ilang