Saturday, January 15, 2011

lepak'ing'

ari ni aku balik pahang sebab umah akak aku ad kenduri kesyukuran...
bersyukur sebab umur ayah bertambah lagi 1tahun...

sory minggu ni jarang berbloging sebab stress + buzy dengan keje2 yang xberfaedah....
thxs la sebab still ada yang sudi nak bersiar2 kat blog aku yang hodoh ni walaupun aku xupdate selalu :)

b4 sampai kat umah akak aku, aku melepak2 kan diri kat oldtown seorng diri, maklum la hidup membujang ni sentiasa keseorang, haha.....
aku update entry ni pun time kt oldtown lagi dan hampir 2jam lbh aku dok melepak dengan memesan air dan roti jek..
abang2 vietnam yang keje kat sini dah gelabah bila la aku nak bla...


gula melaka cendol soya freez & peanut butter toast


muka kerek

4 comments:

luvYOU said...

ececececece

saje uplod gamba comey ye...aceeceeeeeeeee... mujur dila lebeh comeyy..hiks :p

fariehan ibrahim said...

haha! best kn lepak lama2 kt luar,
leyh relax smbil hirup udara luar. :)

Aizuddin Hanis said...

huhu~~ smpt g update blog...bgs2...sdp nmpk mknn 2...

NOOR FATIN said...

aik? dok sorang2 je? hehe