Monday, January 24, 2011

mengidam

esok kelas kol 8.30 tp mata ni still xnk lelap sebab dh tido pas maghrib td, hihi..
ingt nk study arab sikit tp otak ni cm xdapat time je, so aku melebihkan diri aku berjalan2 kt blog korang,hihi>>alasan semata...

disebabkan aku xdapat tido, aku nak cite ngan korang pasal sesuatu yang xde kne mngena langsung ngan hati dan perasaan korang...
entry kali ni xde emo2 erk...
sila jangan menyampah...



kan aku dah cakap xde emo2 entry kali ni... juz nak bg korang jelez sebab aku dapat makan ikan siakap 3rase dan paling best kawan aku belanja..hihi.. sila la rajin2 belanja aku lagi erk...
ikan 2 sangat besar untk makan 2orang sampai aku rase nak muntah time 2 jugak... tp kena habis kan sebab orang belanja kan nnt xdapat la die nak belnja lagi klau aku makan xhabis...



ni bukti memang aku g makan bukan gambar ikan 2 aku amek kt google.. kawan aku 2 anti flash sebab 2 die xde dalam gambar ni..hihi.....
memang kawan aku erk bukan g ngn bf aku...

tempat ni kt seksyen24 tepi kolam, klau korang tnya aku jalan2 die nak lalu mana better korang google o gps sebab aku memang short term memory sikit,hihi

bertanya--> kenapa mulut ikan ni masam je sume, xde perasaan ker??

16 comments:

amira afiqah bt mohd yusof said...

adeh tgk je makanan perut terus krroookkk..lapar2...

muslim said...

lama kebeno aku x mkn mcm ni..makn dalam mimpi je..ZzzzZZZ

Imran nyambek said...

sampai hati lu tak ajak gua.sob sob

Yastro said...

24 kat tepi kolam?? Kat s Alam ker nih?

ieMa ackLes said...

ok2 sume laen kali kita g ramai2 tp korang la kne belanja aku,huahua..

yastro, aa kt syalam, nper selalu dok makan s2 gak erk...hihi

pipoq said...

apesal ikan tu dimasak 3 rasa je ? kenapa tak buat 5 rasa ke, 8 rasa ke..hehehe

Abu Luqman said...

singgah tgh hari..makan x ajak kite pun

KUREKURE COMEL said...

wahhh...kemaen sodapnye...3ari 3mlm still kyg lg kan...hukhukhuk

Muhd Fadil said...

wah..saye seminggu dua kali makan 3 rasa..hehe..cepat2 keje,leh makan 3 rasa selalu..

nub said...

btoi2 bikin lapaq..hihihih

sembil9n said...

=_=" lapar

ARJUNA.Inc said...

kaifahaluki?hehe..waa..da lma gak x sggah cni..hehe..btw..mkann 2 nmpak enak..bler nk ajak arjuna mkan lak cm2..hehe

Amin Ke Tun said...

WOOO bestnya makan, sampai ati x ajak pon..huhu

hans said...

hahahaha
nih rasa jeles nih
ari tu den gi nak makan siakap 3 rasa tapi xada
yang ada masak manis jer
haih
kempunan

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

Mr. TN_SkY said...

adeeii..asl awk tnjk gmbar mknn? kn da lapa blik! ahahaah:-p nice entry..jgn emo2 lgi ye hee

HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

nelly said...

sedapnya makanan . ..