Monday, January 31, 2011

susah sangat ker??


melepak sorang2 kt tempat yang ramai orang kadang melihat aksi orang ramai kita rasa lucu dengan sendirinya,.. kadang2 kita terpikir, membezakan dan kadang2 membuat kita bersyukur dengan sendirinya atas apa yang Allah beri pada kita..
klau duduk sorang2 aku lebih suka curi2 dengar ape yang sekumpulan anak2 muda dok bercerita...
dan aku nak kongsikan ape yang aku dapat kt korang sume,..
klau dah budak muda dan perempuan xkan lari dari cerita pasal pasangan masing2 mungkin xnak kalah nk tunjuk bahawa pasangan die y terbaek,mungkin...

aku tertarik dengan kenyataan sorang budak ni... "aku xrasa pape pun xjumpa pakwe aku, sebab dah biasa xjumpa".. bagi aku xjumpa 2 normal mungkin sebab faktor bekerja, lagipun couple xsemestinya kena jumpa selalu, walaupun die cakap dh biasa tp bagi seorang perempuan keingin nak jumpa pasangn 2 still ada cuma keingin 2 xterluah ke pasangan masing2...
bila xberjumpa sms sebagai tanda bahawa kita ingt kat pasangan kita.. walau bz macam mana pun xkan susah sangat nak type n send message reply sms pasangan kita 2.. klau setakat mulut kata ingat tp tanpa bukti kukuh ingat pasangan kita 2 percaya ker...
perempuan ni sensitif bukannya nak harta berduyun tp cukup la sekadar sms setiap hari walaupun 1 sebagai tanda kita dihargai...

17 comments:

shahirahkhairudin said...

betul.. setuju.. ala, at least text pesan jangan tinggal makan ke, tu pun dah memadai..

penyejuk hati said...

stuju jugak..bila hntar sms tu..kita tau la die ingt kt kita..(^_^)

pak long said...

salam...
sms tu penting buat org yang tersayang....

KUREKURE COMEL said...

amboi...blh dgr lg tu...hehehe..
kdg kdg rse pompuan je over antor msg kn...laki je relaks...sabau je la...kalo mina la...mina tenyeh2 kepala mat kalo xantor msg..hehehe...


p/s:kepala besor ke?tgk cm kecik je...hehehehe

ila said...

btl iema...aku setuju gile2 la ko pnya entry kali ni..bila dia msj,tu tnda dia ingt kita..tp,kalau setakat kt mulut, x bape nk leh caya..kan..kan..

trulyme said...

yup2..tul 2..kalo dia msj tnda dia igt kite n kite sntiasa de lam pikiran dia...

mylife said...

klau blog ni ada button like, dh lm aku like post ni....

Amin Ke Tun said...

semua orang betul aku nak betul jugak lah...

Amin Ke Tun said...

semua orang betul aku nak betul jugak lah...

pipoq said...

hahaha..aku selalu gak gaduh ngan wifey aku sebab aku malas nak antar sms..kekadang tu bukan malas, tapi terlupa owh..

A.D.A.M. said...

sume org pun suka dihargai. :D

NICK IRFAN said...

kdg2 mmg best dgr org cte ni.. heeehe

Faizal Syukri @ Peja said...

peja sblum kahwin dlu, dating ngn gf pun mak die ikut :D

Mr. TN_SkY said...

hehe..berjumpa untuk mengenal xape..tpi better bwk teman mcm adik ke or ape2 :-D berdua mndtgkan fitnah =_=..neway tangg bertanya khabar tuh..lau xboleh buat memang patut kena marah! hahaha...=_=..

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

unknown girl said...

huhu..betul2..
kadang rindu tu ada,tp x terungkp..huhu..
:)
like3~
sms berape sen la sgt er?hee..

nadzirah aqilah said...

SETUJU!!!! bila dpt sms walau sekali rasa dan gembira dah. sebab sekurang2nya rasa juga diri ini diingati.. (^__^)

ARJUNA.Inc said...

2 jwpan org yg mtang la..ce kalo yg mtang..asik nk duk bkepit je..hadoyaiii~~~