Tuesday, February 1, 2011

ice cream goreng iema

petang ni dok sorang2 je kt umah sebab parents n adik2 g ladang g potong buah sawit, aku xpergi sebab tolong jaga umah dan kucing2 aku>>alasan...

sebagai anak y solehah aku pun goreng la ice cream yang aku dah bekukan die semalaman... thxs to kak dila sebab post die la y menyebabkan aku teringin buat ice cream goreng ni... korang nak buat ice cream goreng ni boleh terjah blog kak dila tgk la cara2 nak buat..
nyammm nyamm......

12 comments:

ijam ismail said...

nyum3...hntr sini skit ye.heeee

KUREKURE COMEL said...

amboooiii..kirim la kat mina ckit...hehehe

papabear said...

sedap ke bila ice cream digoreng? tak meletup2 ker?

ieMa ackLes said...

ok2, nnt iema post kt sorng2 erk...

papabear : xla sebab dh salut ngn roti...

Berto said...

pandai buat x?

samsulahmad.com said...

aiskrim goreng? sedap ke? :O

amir aizat said...

okay sedap,nak jugak!
hahah

penyejuk hati said...

wah..sedapnya..iema gna ice cream apa tu?

ieMa ackLes said...

guna ice cream wall perisa vanilla dan sirap rasbery..
senang je buat die...

pak long said...

salam..
nanti nak cuba la buat

pipoq said...

aiskrim goreng ? tak sempat nak goreng dah abis kene makan ngan anak aku je..hehehe

RaraTan said...

wahhh.. sedapnye!