Tuesday, February 15, 2011

im a buzy women

kehidupan aku sangat2 kucar kacir sekarang xde idea nk hupdate entry ape, mesti korang rindu kan nk baca entry aku, kan?? kan??? hihi ngaku jela...>>perasan blog cm femes
kak sara tag aku pun baru tadi aku dapat buat dengan tenang dan penuh dedikasi walaupun xde idea nak tulis ape sebab blog tercantik kan, blog aku cantik ker??? cepat cakap cantik, kalau x aku sumpah korang jadi peti ais, umah sewa aku ni xde peti ais sebab 2 aku xpernah nak masak kat umah sewa ni, haha>>alasan..alasan......

minggu ni aku ad quiz n presentation.. project system pun asyik salah jek, dah naek bosan aku wt bende y xjadi2 ni....korang doakan aku agar aku dapat buat quiz dengan jujur dan iklas, tapi xtau la kan kalau tibe ad toyol kat bawah kusi aku yang dengki dengan kejujuran aku,haha..

esok cutiii sape2 nak ajak aku dating... jom la.... jom la..
oh! tidak project manager aku ajak aku wt system (T_T)


14 comments:

Awang Hafiz said...

ajak buat sistem ape tu? tak cuti ke esok?

ïêmå å¢klê§ said...

kita student jek,hihi...
project system tok certain subject....

Awang Hafiz said...

ic.. suka bila dapat borak ngan org sama bidang nie. haha.

ïêmå å¢klê§ said...

ait, student system maklumat gak ker?

Awang Hafiz said...

takla, pembangun sistem maklumat jew. :P

Tuan Penasihat said...

apa la yang lembu tu buat kat situ?

Mr. TN_SkY said...

hahaha...yg lembu tuh napa terlibat sme> hahah :-D..

aa gud luck in whatever u do oke?

Panas! Valentine Days Vs Maulidur Rasul??

nub said...

nak p dating gak.. kita naik lembu tu naa... hihiiihih

papabear said...

tapi betul la kata lembu tu... kenapa dia terlibat? hehe

Anis Akhir said...

all the best tau...
jgn tensyen2 sgt ya..
tenang kan diri kamu :)

pipoq said...

pandai ko buat alasan takde peti ais so ko tak memasak ye..ahahaha..

trulyme said...

gud luck iema...bz2 gak..jgn sapa xdek ms nak klik ak yer say...hahaa

KUREKURE COMEL said...

hehehe...blajo2....xleh main2....
mina xpela...dh xbelajar..kehkehkeh..



p/s:pe kena mengena dgn lembu tu ek..
hehehe

ARJUNA.Inc said...

alaa..haah..rndu nk bca entry kt cni la..haah jgak..cntik pe blog nih..hehehe..dan jgak..gudluck ye wt kje..=P..cuti ye?..jom la photoshot.hahahah