Wednesday, February 9, 2011

jom join churp churp


hari ni aku dah join lagi 1 kempen yang boleh aku dapat duit darinya..
dan aku dah bg kat kawan2 rapat aku tok klik link2 ni..
pasni korang pulak erk..tungguuuuu....

first aku join nuff, then aku masuk says.my, then heartbeat sekarng churp2 lak..
tapi heartbeat xnaik jumlah die sebab xde orang klik>>huaa sedey..
xpe2 sekarang dah ad chrup2 korang klik plk erk..

dah klik bg tau nnt saya klik yang korang punya pulak sambil bg senyuman saya yang paling manis ni.. hihi (^_^)

10 comments:

Amirah Norliyana said...

weh ak da klik ko pye.
ak pon bru bwat. cpt klik ak pye ni..
http://www.churpchurp.com//share/milofuze-jampack
hehee... tp x pham la ktne nak tgok reward da bpe posen?

nadzirah aqilah said...

support kawan!!! hehehe

Jumir said...

Jom klik2...800 kali.

KUREKURE COMEL said...

ok...done...hehehe

penyejuk hati said...

done all (^_^)

chemay said...

tak reti nak gunaa
=__="
heee

Ismail N said...

Salam...
kawe baru join.. nak cari referral kononya .. tapi nampaknya ramai yg dah join.. Hmmm.. ketinggalan bas! :D

pipoq said...

klik tu apa ?

hahahaha

fyna said...

x phm sgt ngn mende nih..ehhehe...


jom singgah n follow2 belog saya..
http://shopiliciouz.blogspot.com/
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Mohd Ballack said...

Singgah.... huhu

http://www.churpchurp.com/AlifIhsan/share/milofuze-jampack
http://www.churpchurp.com/AlifIhsan/share/axepolice-mostwanted