Tuesday, March 1, 2011

babiQue

mood saya sangat2 xstabil sekarang.. kalau aku nak cite emo2 jek mesti korng bosan kan...
pehal nak emo2 je kat blog... walaupun ni blog aku tapi aku kena mngambil kisah hati pembaca2 aku..haha... tacing x????

aku nak cite pasal makan2 jela kat korang bagi korang terliur...

hari sabtu bersamaan 26hb 2 budak2 batch aku part 5 kos information system telah membuat kacau kat umah lect kitorang dengan mengadakan bbq kt umah beliau...
aku bese la orang terawal sampai bersama aqilah ngn fiza tolong puan siapkan ape2 y patut...
makanan y diorang makan 2 sume bekas air peluh aku jek...hahahaaaaa...............


sosej die memang best giler sebab sos y puan buat memang terbaek.... aku makan sosej sampai xleh masuk makann laen dah.. ayam aku makan seketul je ok... ayam baek tok diet aku.....


kaki bakar... diorang bakar diorang makan... patut la xcukup... yang bersandar kat tiang 2la tokong die...


nak bergambar makan masing2 sorok takut malu padahal kt pinggan masing2 penuh dengan ayam 3 4 ketul......


aku yang pakau tudung itam 2.. kan aku dah cakap aku diet, makan salad jek....

banyak lagi gambar diorang xupload... maklum la lie kt sini sengal, nak upload sambil makan megi mau abi2 2bungkus megi baru siap upload 1gmbar....

njoy la korang tengok gambar makan kitorang (^_^)

11 comments:

nub said...

wahaha. rugi x bantai habis-habisan. hahaha

unknown girlz said...

ush.. memang terliur :p

rugi la diet,kena mam banyak2.. hehe :)

KUREKURE COMEL said...

wahhhh...saat pling seronok mkn dgn member2...


eima diet?alolo...eima kan kecik je..tak yah diet2 ni..hehehe..



p/s:tak mau emo2 ye...senyum selalu..hehehe

papabear said...

dah bertahun2 tak bbq nih.. bestnyer!!!

Ezay Hadry said...

lama nye tak BBQ ramai2 ngan kawan..
lapar plak time bace post ni
bile tuan blog nak blanje? hehe

pipoq said...

ni la student..kalo bab makan memang bersungguh sungguh..ahahaha..tapi kalo ajak study, banyak tul alasan..
aku tau la sebab pengalaman mengajar aku erti dewasa..ahahaha..

giler kau, sape nak tolak rezeki ye tak ?

Miss Dill said...

sedapnye!


Miss Dill^^

Anis Akhir said...

mmg best kalau join barbeque ni...

mmg melantak habes2 habesan la..hehe

Miss Ayumi said...

"...makanan y diorang makan 2 sume bekas air peluh aku jek...hahahaaaaa..............."

weh!!! watde?? peluh kau??? euww....

Hafeezan said...

ish... ejaan tajuk entry memang macam tu ke?

ïêmå å¢klê§ said...

hihi..
saja je wt gempak sikit..