Sunday, March 27, 2011

mari membuang masa.....

aktiviti membuang masa pada hari minggu memang menyeronokkan.....
tengok sampai xde kje nk buat g taman kt flat seksyen 7 yang baru buka...
ramai giler orng... sebab baru lagi kan taman die pun cantik je lagi..
tengok la 3 4 bulan nanti memang ranap la tampat 2..
hahah.....


cantik kan warna warni... ramai giler budak wt aksi2 ganas kt sini...



yang ni budak besar yang comey kempuanan gak nak maen buai....
nasib baek bontot muat....


orang g riadah kuar kan peluh kitorng kuarkan duit... sebab xtahan bau durian g melantak durian pulak.....

18 comments:

KUREKURE COMEL said...

ehhhh...eima dah kurus la...hihihi...


amboi....nsib baik mina bru melantak durian jgk....kalau tak mau jeles lbh ni...hehehehe...



p/s:pesan dgn nonie tu...sila makan dgn sopan ye...kahkahkah...

Scarlett O'Hara said...

nape buat entry ada gambo durian???Dah lama mengidam ni!

whitecappuccino said...

sedapnyer makan durian tu

ïêmå å¢klê§ said...

mina>> ala baru je nk berlagak, mina dah makan jugak..
noni mmg xsopan bab2 makan ni...
hihi...

scarlett>> jom2 makan durian... datang shah alam..

wc>> tp durian yang iema makan ni xbape sedap sebab murah kot...

ila said...

teringin mkn durian..

ïêmå å¢klê§ said...

ila>> 2la asyik g dating jerk..
sampai mmber dilupakan..
hhuhu...

azi nur said...

alamakk derian!!!

pipoq said...

bukan kalo kat taman camtu ada papan tanda yang bertulis "hanya untuk kanak kanak berusia 12 tahun ke bawah sahaja" ke ?

hehehee

bunga said...

amboi..;lapor..rana nak makan durian lak..haha..

NICK IRFAN said...

tetiba rasa nk mkn durian plak? hehe

adan said...

MINTAK DURIAN... hehehe...

Nasriq said...

ni yang aku pantang sangat ni...

makan durian tak ajak aku....

A'IM said...

pergh durian..sodap tu..like like

Mr iz said...

alamak seman lain kali ajak la tak aci la macam ni... he he he

M a W a D D a H said...

comel tempat tue...iema ni, sib baik xputus buai tue..hahaha...xde la, ringan je kan iema nie...hehe...

makan durian xajak kite...huh...:p

Henry Zackery said...

nak join leh ?? hehe.. :)
da lame HZ tak masuk blog nie, kenal lagi x ??

Awek Aku ??

khairul said...

sedap nya durian ..mmmm

afzan said...

makan durian pun boleh berpeluh apa. tapi malam nantila. haha :)
aku, dia & lensa