Tuesday, March 29, 2011

exam???

20/4/2011~~> ITS 570
25/4/2011~~> ITS 580
26/4/2011~~> ITS 662
28/4/2011~~> ITS 665
9/5/2011 ~~> ITS 510

seperti yang korang nampak jadual exam aku kat atas 2 sangat2 la xbestnya... gap 1 paper ke paper laen sikit nak mampus pas2 bagi aku balik lambat lak 2... diorang ni nak senangkan orang laen tapi orang laen yang menderita... sem ni subject memang membaca je sume so ape lg... otak aku yang penuh dengan kale2 itam dan kuning ni ingt senang ke nak hafal sume chapter... so kesimpulannya redha jela...
aku harap sem ni pointer bertambah lg.... n aku doakan kawan2 aku sume berjaya sem ni n korang tolong doakan sekali erk... saya kawan2 maya sume (^_^)



p/s~~> lagi bape mnggu je nak final tp still xsedar2 diri lagi... keje project kemana nak study lagi la xdenya....

21 comments:

Miss Dill said...

you can do it iema!

Miss Dill^^

KUREKURE COMEL said...

iema buat terbaik tau....
tenangkan diri.....
semoga berjaya....





p/s:iema...ada malware la....

Nonie said...

ko yer jadul ek???hehe

moga pointer naik ok..ko mmg tiap sem naik..

gud luck

Nonie said...

ko yer jadul ek???hehe

moga pointer naik ok..ko mmg tiap sem naik..

gud luck

amin ke tun said...

buat yang terbaik iema

nabil said...

apsal 570?
dah nak amik lagi ke?
ni mesti kes copy paste ni..
plagiarism

Mr iz said...

yea cik slamat berstudy dengan steady ye.... good luck...boleh nye.... no poblemo...he he he

pipoq said...

selamat menyesakkan otak dengan segala teknik teknik menjawab soalan..

Henry Zackery said...

sy doakan awk semoga berjaya :) buat yang terbaik ye :)

awek henry zackery said...

henry kenapa awak doakan dia pulak? tak pernah pon doakan saya?

M a W a D D a H said...

gud luck ya...dah2 gi stadi sana...hehehe

Nasriq said...

insaf la yea... belajo rajin2... jangan malas2... bertenet tu kurang kan... doa jangan lupa...



p/s: ada macam ayah2 bagi nasihat x? muahaha...

ïêmå å¢klê§ said...

time kasih sume...
ni yang sayang korang ketat2 ni..
hihi....

A'IM said...

haha.chaiyok2

Henry Zackery said...

taj update lg ?? T__T anonymous mane lak ngaku awek aku nie

Apabila Kartun Wujud Di Dunia

adan said...

buat yg terbaek erk... ^_^

gud luck exam...

afzan said...

25-28 tu boleh blocked dibuatnya. apa2pun gudluck!
aku, dia & lensa

Henry Zackery said...

x update lg ke T__T

Tukar Password Anda Sekarang

NICK IRFAN said...

gudluck! :)

Farhan Zulhusmi said...

god luck erk.....study elok2....keep it up.....;-)

bunga said...

jadual bunga ada jarak dekat seminggu..