Monday, March 14, 2011

nak header.. weee......

tadi dalam kelas member saya cakap blog saya xcantik..
huaa... sedey siot sangat berterus terang beliau....
so saya tukar la template tapi xtau la cantik ke x...
saya rasa dah ok...

member saya 2 cakap die nak buat header untuk saya...
saya pilih tema hijau ni sebab nak suruh die taruk gambar keroppi nanti..
sebab saya minat katak katun... bukan katak pisang yang melekat bila dah gigit orang 2...
xsabar nak ad header baru..
kalau die tipu siap la die.....


jumaat ni saya kena bercerite... tapi xtau nak cite ape...

13 comments:

KUREKURE COMEL said...

amboiii..hijau uuuu....hehehe....
mesti nonie ni....kihkihkih...

AmyZana said...

gune laa template dr Rinda Templates.. cantik2 template nye semue ;D

Miss Dill said...

saye ade sorang kawan, die sangat gilekan katak keropi :)


Miss Dill^^

puanbee said...

hee gud luck dapat header baru nanti :)

Mr iz said...

wahh katak keropi...he he he mesti best ni...saya pun suka katak gak... nak nak katak kodok...he he he.....

whitecappuccino said...

suka patung froggy..

M a W a D D a H said...

minat keroppi yer...mcm anak buah adah...hehehe

A'IM said...

wah siap ugut lagi..hehe... makin banyaklah blog katak sekarang..wuu..tapi tomei..like2

bunga said...

baik betul mbe tu..bunga nak gak leh..ahhaa..

Cik Cammy Lia said...

nak jugak iema.huhu..cammy pon xde header jugak huhuhu

Nonie said...

sape la member y baik tu ek???
ak ke???ak mmg baik..hahha
ok..slah orng

NICK IRFAN said...

blog sy lagi x cantik berserabut sikit

Nasriq said...

nak header yea... ada jual ni, nak ker? sekilo 4 hinggit...