Sunday, March 13, 2011

phsyco

hilang ingtan..

2la yang aku selalu wish bila aku stress...
bila aku hilang ingatan xde la aku nak ingat benda2 study ni...
xyah nak baca baca buku..
xyah nak siap kan proposal yang tah pape ni....
mesti aku dah lupa aku study kt mana n amek course ape...

bila aku putus cinta..
lagi la aku mntk hilang ingtan cepat2 sebab 2jela cara nak melupakan....
xkan la senang2 je kita lupa bila kita dah bersama orang 2 dah lama....

bila aku rasa mak aku xsayang aku...
ni kes masa kecik2 sebab aku selalu ingat mak aku sayang akak aku lebih...
bila aku mntk baju je mesti mak aku beli tok akak aku sekali..
malu la pakai baju sama laen warna jek..
bila gaduh mesti aku je yang kena marah macam akak aku 2 perfect sangat...
kalau aku hilang ingtan mesti sume orang jaga aku...,xde la kena marah lagi...
tapi ni time kecik2 je k....

tapi bila kita pikirkan balik selagi kita hidup kita xkan terlepas dari masalah xkira la masalah family, cinta ataupun study ni....
bila hilang ingtan pun still ad prob laen yang akan terjadi...
so berdoa la pada Allah agar segala masalah dapat kita hadapi dpt selesaikan dengan cara yang diredhai...

p/s --> korang jangan ikut aku sebab aku ni memang phsyco....

6 comments:

KUREKURE COMEL said...

eima....eima...blh pulak...kihkihkih..



padahal mina sama gak....tp nak kena barah otak la...perhhh....pengaruh tv kan.....


konon2 padan muka mak nak kena jaga....hehehe...

Miss Dill said...

hihi.

sbenanye otak kite ni kreatif. macam2 bleh fikir dlm jangkamasa pendek :)

Miss Dill^^

♥yaya budak suka embun♥ said...

yaya pun penah rasa camtu...tapi dulu la..masa zaman kecik2 tu kan..hihi..sekarang dah tua :D

NICK IRFAN said...

ape2pun setiap manusia ada masalah dan setiap masalah plak ada penyelesaian... :)

nub said...

yep2. btoi2. mintak hanya pada ALLAH =)

aLya maNip said...

hidup takde masalah pon susah gak dear..takde pengalaman n masam manis kehidupan. rasa tawar je..hehe
tak seronok la lupa2.. :)