Sunday, March 13, 2011

kL meroyan

ari sabtu semalam aku kuar jalan2 dengan noni dan adik die...
jalan2 kL jek dari bosan dok umah sewa pandang proposal...


sampai kL dekat kol 12 jugak la sebab mnghabiskan masa tunggu bas.....
pas2 terus g time squre and makan kt marrybrown...
2 kali dah aku makan kt marrybrown yang service die tah pape tah...
sumpah aku xnak makan kt marrybrown dah.....


kitorng tengok hikayat merong mahawangsa.... cite 2 best xboring.... ad kelakar tp entah la aku xbape minat dengan embok 2 lakonan ummi nazeera... yang paling best lakonan jihan miskin... haha aku rasa nak tergelak sebab jihan miskin xde dialog dalam cite ni.. mesti die sedih kalau tgk filem ni.....


kat time xde pape yang aku beli juz jalan2, amek gambar sikit then teman noni beli seluar...
die cakap dah xde suar jeans walaupun hakikatnya aku tgk suar die berlambak2..
and tibe2 aku rasa nk beli wedges..atleast ad gak la barang yang aku beli....


pas solat asar kitorng pergi lowyat cari printer... giler jauh nk beli printer, macam kt shah alam ni xde kedai printer... dapat je printer then kitorng terus balik....
ok hari sabtu monorel banyak giler orang... bas rapid lak lambat... lenguh giler kaki..
orang ramai lak 2... nak duduk memang xdapat la.....
sampai sek 2 kot kitorng berdiri....
sampai umah aku tido sampai lebam... lenguh kaki siot...


5 comments:

KUREKURE COMEL said...

kemain sakan berjalan ye....hihihi....

ila said...

meh nk urut..hahaha..

Miss Dill said...

jalan2 cari printer. hehe


Miss Dill^^

Nonie said...

naseb baik dr sek2 ke sek7 ade tmpt duduk...hahaha

Amin Ke Tun said...

jom g marrybrown