Wednesday, May 11, 2011

entry budget...

suka..suka,...suka...
exam dah habis semalam..
uitm dah start cuti hari ni...
tapi disebabkan aku amek intersesi cuti sem ni...
pembelajaran aku akan start balik minggu depan....

sem ni aku rasa perjalanan hidup aku berjalan agak lancar la...
kecuali belajar...
kawan kawan ada waktu susah...
waktu aku putus cinta...
waktu aku nak cari idea untuk fyp...
waktu aku kebosan minta berteman....
time kasih sume...
sayang korang ketat ketat......

aqilah dengan noni tengah bergembira sekarang ngn pakwe masing masing...
sangat sangat jelez....

sem ni saya bertambah lagi sorang kawan lepak....
en nabil..... time kasih sudi melayan kerenah kitorng...
walaupun kadang2 ko sengal....
tapi bila ko dengan noni bergabung memang rasa cam nak hempok pale korang berdua...

aku nak review sepanjang sem 5 ni aku buat ape... lantak aku la kannn?? kannn


sambil tunggu lecturer sambil bergambar...
tu tandanya aku rajin g kelas..bukti tuh..


gambar ni aqilah yang lukis.. die memang suka maen maen dalam kelas.ish....
dah la die lukis gambar aku gemok melampau macam 2..


masa ni membuang lemak kat bukit cerakah...
sangat2 seronok berpoya poya dengan rakan sekelas...
walaupun xramai mana yang join... hiih


ni masa bbq kat umah pM.Aisyah... sonok makan free...
aku dah cite kt entry babique... kalau rajin buka la balik entry 2...


sanggup 2 keras jadi patung semata mata nak promosi dg...
masa ni aku dengan noni berpoya poya kat kL


ni masa makan kat williams(betul ke eja)..
first time makan kat sini en.nabil yang bawak.. kalau xde 30 kat tangan jangan gatal2 makan kat sini...


makan lagi... aku dok sini memang banyak makan je kot...
makan sebelum tengok wayang...
hihiih...
(pelahapnya nabil ni)


time ni aku overmornink kt dataran...
aku jumpa shamsul yusof tengah wat pengambaran filem bohsia 2..
xbest pun aku rasa cite bohsia yang first...


masa ni last day kelas dengan dr,ifa.... lect ni sangat baek hati... suka..suka...


ni la movie yang aku tengok sepanjang sem ni...
sikit je baru 9.....
first cite aku tengok green hornet and last cite aku tengok fast 5...
harus la best cite yang aku tengok...
kalau x membazir je ticket wayang...
hihi...


banyak lagi gambar nak upload... tapi line sengal la xde mood la pulak....
korang suka x??? suka kan..kannnn..kannnn

28 comments:

Mr iz said...

suka tu memang suka...yang tak suka nya pasal tak ajak join sekali...ha ha ha.... wah dah selamat semuanya ye...steady la cik iema ye....selamat menempuh perjalanan yang baru...he he he

AzieYmiN said...

gambar iema gemok tuh comel...sebijik

nabil said...

saje je letak gambar aku pelahap kan..
banyak je gambar kacak,ko taknak letak kan.. (^_^)V

pipoq said...

aku ingatkan line aku je yang sengal bengal..ahahaha..leceh tul owh..

ïêmå å¢klê§ said...

mr iz>> xpe2 nnt iema ajak pulak erk tp xtau la bila..huhu..

amin>> ko memang dengki ngn aku...

nabil>> memang suma gambar2 ko time makan la....

pipoq>> tau xpe... kalau pakai berokband memang la sakit ati nk tnggu

Nasriq said...

lain kali kalau nak berpoya poya tu, jangan la lupa member2 blog...

bunga said...

bunga paper last semalam..heheheh..
bunga 4 bulan cuti..ahahaha..best2..hakhakah..

ïêmå å¢klê§ said...

nasriq>> haha... ok2 pasni saya ajak mmber2 blog pulak er... kita berkaroke sampai xde suara.... ok...

bunga>> sama la ngan iema... iema pun cuti..yuhuuuu

ABU said...

uitm?

ah rindu nak pegi bukit ceraka lagi

bermain basikal dn masuk rumah empat musim..oyeh!!

ila said...

haha..sweet..nnt mst ko rndu ak..sbb pasni,maybe ak dok jauh ngn korg.. :)

Cik Cammy Lia said...

suke lah bile tgk kawan gembira hihi....tahniah dh hbs belajo nanti ketar2 tgu result plak hihihi

una said...

sonok nyer.....
pas nie dt dungun ag tau....
sape pakwe qila??
hihihih...

a.r.m.s said...

ooo berpoya-poya tak ajak pn.. hihihi.. anyway wish u all the best for the next becoming sem.. :-)

ïêmå å¢klê§ said...

abu>> aa student uitm... berbasikal kat sana memang seronok...

ila>> haha perasan... naper nak keja kat terengganu ker :P

cik cammy>> tinggal 1sem lagi la....lama lagi 2..huaaa

kak muna>> xcnfirm sebab 2 xnk bgtau awal2..takut kak muna kecewa...

arms>> ok2 pasni iema ajak erk... kalau xikut... cari arms sampai jumpa..huhu

a.r.m.s said...

hihihi macam penah ajak je nk g mane2 pun, tibe2 je bgtau da g sane.. :-P

nabil said...

ah..ko tipu

ïêmå å¢klê§ said...

arms>> sebab memang tiba2 je g sana..hihi

nabil>> tipu dosa xbaek tau!!

nabil said...

nak bukti bukan semua gambar aku melantak?
upload kat FB kang..haaaa

ïêmå å¢klê§ said...

jangan nabil...
kang ko perang dunia ke 4 kang...

dill said...

sangat seronok hangout ngan kawan2.

syoknye~

dill.

ila said...

dok terengganu..? hurm.. maybe.. ;)

aish..kmuna nk je korek2 rahsia..ahaha..

ïêmå å¢klê§ said...

miss dill>>betul2 klau dgn kawan xingt dunia..

ila>> gatai naa!!

una said...

qila::mst la nk korek..ngan org ganu plak 2...makang ikang sokmo la....
ima::okey gak 2...dtg sem dpn plak ek..

ïêmå å¢klê§ said...

kak muna>> kalau makan ikang xpe..
kotnya tolong tangkap ikang sekali xke berkilat je muka..
haha

tengok pitih dulu kak muna

KUREKURE COMEL said...

syoknyeeee zaman blajor..bebas wooo nak gerak mana2...hehehe...


eima sblm kawen jln lah puas2...dah kawen..mcm mina ni haaaa....
sedih wooo....hihihi..

ïêmå å¢klê§ said...

mina kan kena jadi isteri solehah kena teman suami kt umah jerk....
hihi

shedameor said...

uitm mane kak ?

ïêmå å¢klê§ said...

uitm shah alam...
sheda sama jugak ker???