Wednesday, May 11, 2011

3 in 1


pernah x korang menipu dan ditipu...
aku banyak kali terutama bab menipu orang ni...
kadang kadang kita menipu untuk menjaga hati orang yang kita sayang tapi kita xtau kalau orang 2 dapat tahu mungkin hati die akan lebih terluka.....
seyes aku mintak maaf pada orang yang aku pernah tipu dan orang yang terasa dengan aku....



sejak akhir akhir ni jiwa aku semakin sensitif.. xtau la kenapa....
kawan kawan aku ada yang cakap aku ni bekeng(cepat marah)..
emm mungkin kot....



aku tengah nak cari resepi kek pandan..
korang kalau tahu resepi ni yang simple dan sedap share2 la kat aku.....
wink*wink

17 comments:

dill said...

kek pandan. sedapnye.

iema takmo bekeng2 sokmo deh

dill.

KUREKURE COMEL said...

1: yup menipu utk jaga hati org...
mina pernah jgk....selalunya ditipu lah...


2:bengkeng?mcm mina la ni...sama2 lah kita angkat bendera 'janji takmau bengkeng dah'...blh?lalala...


3:alamak..mina lemah betul buat kek ni...tgn kekok la...huhuhu...

ïêmå å¢klê§ said...

miss dill>> hormon xstabil ni...hihi

mina>> ala ciannya kena tipu sokmo... ape lagi gocoh la mina..hihi..
ala mina bengkeng ni kadang2 xsedar...
iema ni tgn bengkok tp still nak try gak...hihi

Mohamadazhan hjDesa said...

pantang juga orang menipu ni.hehe.tp selalu juga menipu nak jaga orang lain =)

adan said...

tak pe saya tak pernah terasa,, maaf awak ditermia.. boleh? ahahaha

kek pandan sedap..

Mr iz said...

bias la tu..he he he... cepat marah tu mungkin pasal perubahan hormon kot...he he he... kek pandan tak da la...kalau kuih bengkeng ada la...he he he...kira dekat la juga dgn bekeng...he he he

Nasriq said...

hoho... bulan mengambang... hoho...

pipoq said...

memula ingatkan ko cakap kek pondan..ahahaha..

a.r.m.s said...

waaaah da nk blaja wat kek skang, nnt da siap boleh la mntak sikit yea..
:-)

ïêmå å¢klê§ said...

azhan>> tau xpe.. kalau kita tipu xpe..orng laen xboleh..hihi

adan>>time kasih.. boleh la tipu lagi pasni..hihi

mr iz>> bukan sebab hormon la.jiwa xstabil ni..hihi..
sama ker kuih 2 cm pelik jerk :P

nasriq>> ni bukan mengambang dah ni, anak bulan ni...

pipog>> uishh kena tambah power mata kalau macam ni..hihi

arams>> bese la nk kawen kena pndai wt semua.. boleh je nnt saya post erk :P

Khairil said...

resepi kek pandan?..makan reti le..buat tak tahu...hehe

a.r.m.s said...

oo da nk kawen erk, xde bgtau pn, isk3..

ïêmå å¢klê§ said...

khairil>> sama la. orng pun makan je reti... tapi tibe lak nak buat nnt...

arms>> tnggu jela kad jemputan erk...bulan 12 kot ;)

Henry Zackery said...

menipu utk kebaikan x pe :)

Ujian Mata Untuk Lelaki Dan Perempuan

shereena said...

selalu sgt rasa ditipu...:(

Nonie said...

kkdng tipu ni ade byk sbb..terpksa pun ye jgk,nk jga hati :)

bekeng sokmo!!!

Ija AppLe :) said...

suke menipu tapi tak suke ditipu !
hehe :)