Saturday, August 13, 2011

aku dibomoh!!!


bomoh.
korang pernah kena bomoh atau korang yang menjadi bomoh atau korang yang membomohkan orang laen...
sejak akhir2 ni aku rasa semacam
aku rasa macam aku telah dibomohkan
entah la maybe perasaan aku je kot
tapi seyes xpernah jadi macam ni kat aku b4 ni
sape la agaknya nak bomohkan aku kan
nak kata ada musuh
aku rasa aku dah cukup baek
entah la.......
hishhh
sapa la jahat sangat nak bomohkan aku jadi pemalas ni....

32 comments:

ABU said...

ya..mungkin perasaan ko je kott..:P

ILA HonEyBuNNy said...

haippp...

jangan kata gitu...hehe..

jom lawan sikap pemalas tu..yehhahhahah...

Tukang Karut said...

isk... kantoi dah... oppssss... sorry... aku bomohkan iema biar jadi rajin... mungkin salah mentera kot...

hanaahmad said...

karut ni. hehe

Wanie said...

huhu..rase cane tu?takde lak experience bab2 ni..

bunga said...

haha..jangan ckp cam tu..

zati embong said...

jap2,jat nk tgk air dlm balang,kot2 nampak sape yg bomohkan iema

O.o

shedameor said...

haha. ingatkan kena bomoh ape. apelaa akk ni. hehe

sifu im said...

aku ase ko ni mental la..haha

ïêmå å¢klê§ said...

korang ni...
gurau2 bulan puasa pun xboleh...
hohoho

Aisyah Aina said...

hahaha...ni bomohkan diri sendiri...

kotak bulat said...

hahahaha.... sengal je..
:P

Lea IsNaw! said...

haiip!

xelok la pk bukan2

perasaan je tuh

Papa Mifz said...

ekau maleh kato org bomohkan ekau lak...hehe

adan said...

wei.. itu bukan bomoh.. itu namanya ko dah dijangkiti virus penyakit M..

^baju kurung^ said...

ish. jgn pkir cmtu. mntak jauh la sume tu..chill XD

Ain Zulaikha said...

hehehe jangan lah malas2... nanti sape nak ajak kawen nanti? heheheh

dhiera said...

itu bukan sebab org yg bomohkan~
itu kamu yg memg malas kot~ hiks

Umie Artoqiemie said...

uih.. bahaya.. baca yassin byk2..

Nur Farah Hani said...

pemals?? itu bukan diri sendir ke.. uhuhuhu..

cube rajinkan diri balik..;p

Far8 budak baik said...

hahahahaha..kalau pemalass..
itu bukan dibomoh..
kau yg membomoh kan diri sendiri..
sengall lahhh dak ni..haha


maaf lmbt dtg..

zaty luvlianncezzz said...

perasaan je kot dear :)

bykkan mohon perlindungan dr Allah :)

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
something about HEADER???

teha said...

xde org nk bomoh nye.. hee ~~

ORLANDO AHMAD said...

pemalas ni pelempang je ubatnyer kih3

farah fauzi said...

dun worry..banyak beristighfar ok...insyaAllah x der apa2 yang buruk berlaku...

Niena Pengembara Ilahi said...

ada hantu banyak kot lam badan hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

ada hantu banyak kot lam badan hehe

Asrul "iLham" Sany said...

x percaya kat bomoh...

soooooour said...

bomoh???hurmmmmmmmm....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hahaha...kena bomoh dgn nafsu malas ah tu..

Woofer Storm said...

ada ke bomoh leh wat jadi malas?ehehee

lucu entry ni,tapi best^^ cool selalu^^

~SaL IjOu~ said...

setuju dgn Far8..Iema ni da kene bomoh ngn diri sendiri ni..huhu~