Sunday, August 7, 2011

mohon maaf dari beta

hello....
assalamualaikum rakyat2 beta sekalian....
sory lame xjenguk kamu2 semua..
sekarang beta agak busy menolong rakyat2 beta di seluruh daerah pahang...
maklum la, bulan puasa ni kena la bantu mane2 yang xtermampu nak makan 2 kan...
bila ada masa nanti..
beta akan jenguk rakyat2 beta kat blog pulak..
tuan2 hamba sekalian jangan lupa pulak support blog beta tiap2 hari...
salam ramadhan semua ya...
jangan lupa banyakkan amal di bulan puasa..
:)

beta nak share video kelakar2 kat hamba2 semua...


ape yang berlaku kat video ni memang selalu pun selalu terjadi kat beta...
harap kawan2 semua yang baca nanti xde la marah lagi bila maen msg ngn beta..
ye tak...
hihi

33 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

salam beta...

wah busynya beta yer...yela..busy melawat raja2 yg lain eh sempena ramdhan neh..hehe

jom beramal..hehe

lawak la vidoe tu...ehheh

zati embong said...

haha,vid mmg xleh blah.comel betul tijah 2 eh.haha

ïêmå å¢klê§ said...

ila honeybunny >> tau xpe, raja2 semua xbuat keje.hihi

zaty embong >> tijah je comey?? tuan blog xcomey ker :(

Far8 budak baik said...

hambe sentiasa tunggu beta
pulang..sila bawakn
makanan ole ole untuk hambe..
hahahahahaha
pehh bz gile kauu..
tak ley tgk vedio tu..
line x kuat..huh
selamat berbuka iema

Niena Pengembara Ilahi said...

comel ^^

Iffah Afeefah said...

beta tak menahan

sedang loading video

skian

Bella Bell said...

errrr..xdpt nk tgk la video.. tenet siput sangat.. huhuu~


tp ko orang phg ea?

ABU said...

oh patutpun lama patik tak bersengkang mata dgn tuanku hahaha

JIJI YU said...

pergh die ni..genster

shedameor said...

patotla lama tak update. hehe

Tukang Karut said...

Xpe xpe... beta faham kesusahan tuan hamba... tak pe... beta merestuinya... eh?

~SaL IjOu~ said...

geli perut la tgk vid tu..haha (ada penggunaan 'haha' di sini ye)

Iyela..Tijah tu comel betul ;p

dill said...

lalalalala~

bleh tak komen mcm tu?

dill.

ïêmå å¢klê§ said...

far8 budak baik >> aku kan raja memang la bz :p

niena pengembara ilahi >> comey macam iema

iffah afeefa >> xpe, laen kali la tengok

bella bell >> nanti tgk erk, agak kelakar gak mamat 2...

abu >> hamba rindu beta??haha

jiji yu >> genster?? saya ke laki 2? blur*

shedameor >> rindu akak ke?? ahaks

tukang karut >> awat ad 2 raja lak ni..ish

sal ijou >> haha(betul tengah gelak ni, xtipu)

dill >> boleh aja lah....dill punya pasal..

S..U..D..@..I..S said...

budaya hahaha....patutlah dimana2 ada hahaha....hehehe..hhuhu

ORLANDO AHMAD said...

tunku, tolong rakyat ngko ni hari2 gaduh pasal jalan asik jem

Bigdaddyz said...

hehe...kirim salam dgn permaisuri yer....

Wanie said...

pehh sejak bile jadi 'beta' ni?hehe..ramai ye rakyat nak kena jage?huhu

bunga said...

xdapat nak tengok vedio..kena block..eeee..

pipoq said...

syiok la ye berpuasa kat umah tetiap hari dapat makan masakan mak mah..ehehehe..

Asrul "iLham" Sany said...

Beta maafkan tuan hamba...hohoho

ïêmå å¢klê§ said...

sud@is >> hahahaha..

orlndo ahmad >> itu beta dah bagi menteri2 beta uruskan

bigdaddyz >> permaisuri udah mati dong

wanie >> hihi, besela bulan2 pose ni

bunga >> xpe2, nanti search kat utube

ïêmå å¢klê§ said...

pipoq >> haha, bagaikan di syurga.. xyah nak masak sendiri

asrul ilham sani >> terima kasih tuan hamba

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak pon bz skit semenjak bulan puasa ni walaupon duk kt umah je..

aman dgn tijah tu lawak betul hahaha (ini btul ketawa tau bkn pura²)

Hanis Azla said...

kesibukan melanda.. byk rakyat yg nak di jaga yer.. semoga segala amalan kita diterima olehNYA..

deeya said...

nie yg buat beta nak marah .. video tak leh loading . grrrr !

Wuming said...

Wah... ber BETA ber GAMMA plak...




Follow sini

teha said...

hahahha ! lawak jee muke lelaki tu.. rindu laa kt beta.. haha !

Ann Huda (Ate) said...

Pas tengok video ni Ate sangkut pulak tgk video2 'Aman' yang lain :).

sifu im said...

ok patik x marah cik beta

Henry Zackery said...

pahang area mana ?? kuwantan ke ?? leh lepak skali ngan HZ :)

IKLAN GANGSTER BUKAN KL GANGSTER

Papa Mifz said...

harap rakyat jelata terbela....

ïêmå å¢klê§ said...

pahang area temerloh la