Monday, November 28, 2011

.......

2 hari dirumah belum cukup untuk melepaskan rindu dengan keluarga
apetah lagi nak berkongsi emosi dengan orang yang paling memahami kita didunia...

sory to my mum
air mata xdapat tahan sepanjang berada dirumah
xde niat langsung seorang anak nak melihat ibunya kerisauan atas sebab cinta yang xkesampaian
tapi hati ni xdapat nak menahan dari kesakitan
INSYAALLAH aku akan cuba jadi tabah
tapi biarlah ketabahan ni terbina mengikut masa
sebab buat masa ni..
ketabahan yang dicari masih xdapat aku temui....



note--> sory to all sebab buat korang risau n menyusahkan korang.....

sory sebab xjenguk belog korang n kadang2 hnya menjadi pembaca bisu
sebab blog aku sekarang xsesuai untuk bertukar cerita





saya tau awak suka die..
tapi saya tetap percayakan awak....
bodohkan saya....

10 comments:

dill said...

iema, kuatkan semangat. saye tau iema bleh lalui sume ni. ingat Allah selalu.

iema masih ada famili & kawan2.

dill.

kusiberjalan said...

eima... awak kene lupe kan dia... nanti awak akan sakit hati bile asek ingt jer.. mungkin akan ade yang lebih baik dari dia akan dtg kat awak satu hari nanti....

shedameor said...

akk, sabar ea. takmau la macam ni. tau2 ?

~SaL IjOu~ said...

soal hati..perlukan masa utk ubati..kuatkan semangat ya,Iema~

deeya said...

dya pernah lalui semua ini .. jujur bukan mudah untuk mencari kekuatan . tapi percayalah lama kelamaan , bertahun pun menunggu , kekuatan itu akan dtang sendiri . tabah sayang sbb baru sikit je Allah nak uji .. masih bnyak lagi ujian laen :)

r-5 said...

awak.. jangan terlalu menaruh kepada cinta manusia.. klu ada jodoh adelah.. so kuatkan semangat.. hidup harus diteruskan.. pengorbanan diperlukan untuk mencakup kenikmatan yang lebih hebat.. :)

L said...

kenapa nie sedara/sedari.. jgn sedih2 k..=0

jom baca kejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

zaty luvlianncezzz said...

saat di rumah saat terindah.


Jum hayati di sini (^o^)
movie melayu jangan sampai jadi sampah

Lea Isnawi said...

iema. jangan sedih2 ok

sekarang ni fokus pd study
xnak iema gagal kerna cinta
lea dh penah lalui cmni
menyesal gile bila pngk jatuh sebab cinta

T__T

Juliet_iRa~" said...

jgn lukakan hati sndri..

be strong..

sbr byk2 k..

:)

ada hikmah di atas semua y terjadi..