Friday, December 2, 2011

saya kuat ^_^

bosan..bosan...bosan..
xhabis2 kecewa sebab putus cinta
putus cinta je kot
bukannya mati laki..
2pun dah sampai nak mati
huhu...

aku still ada kawan2 yang tolong aku
yang doakan aku
yang doakan kebahagiaan aku..
yang selalu menceriakan aku...
time kasih banyak-banyak

semoga awak bahagia dengan jodoh pilihan "keluarga" awak 2
saya akan cuba lupakan awak
saya janji air mata ni xkan tumpah kerana awak lagi....(boleh rasanya)

gambar yang awak pernah bg kat saya...saya akan senyum macam ni kalau saya jumpa awak lagi....




xsangka lak aku putus cinta ni
ada orang yang xsedap hati
jeles 2 aku xtau...
buat masa ni
xyah la nak jeles o takut kalau2 aku desperate sampai nak rampas hak orang laen
aku dah rasa sakit die
aku xkan bg orang laen rasa sakit yang sama sebab aku


5 comments:

dill said...

iema, buat masa ni iema kuatkan diri iema dulu. iema pun berhak utk bahagia. usah seksa diri sendiri. mulakan dengan senyuman. lama2 iema akan ketawa mengenangkan perkara ni.

dill faham ape yang iema rase. dill sentiasa doakan iema. dill tau iema kuat. jaga diri

dill.

Tukang Karut said...

aku tak pandai berkata manis... tapi ingat satu benda, semua perkara yang terjadi mesti ada hikmahnya... mungkin hari ni tak nampak... siapa tau hari kemudian kan kan...

shedameor said...

yey ! kak iema kuat. go go go !

Aesya Zealous said...

you go girl! kuatkan smgt! yeahh :D

Nonie said...

yey!!!iema da kuat...hehehe
cmtu la,kna sentiasa ceria2 cm ak! ^_^