Wednesday, December 21, 2011

HoHoHo

HoHoHo..
mery krismas...(sila baca dengan nada seperti Santa Claus)

ehhhh giler ape pulak aku ni
tibe2 krismas lambat lagi
awal2 aku dah wish......

ehh
tapi suka hati aku la kan....
aku wish awal suruh korang sediakan hadiah untuk bagi aku awal2
kalau aku mintak hadiah time dah krismas
sah2 la xdapat kan
aku xsambut pun mery krismas ni
tapi kalau korang nak bg hadiah 2
aku terima jerk...
aku tau korang sayang aku....
HoHoHo

emm xmahal pun
cukup la kalau korang bg aku

samsung galaxy note..
tapi aku xmemilih..
adiah laen pun aku terima
iema xkisah
:12:



xyah rebut2...
banyak aku gantung stokin ni
korang pilih je nak letak kat mana adiah 2...

12 comments:

pipoq said...

ho ho ho...
harapan menggunung tu..
ho ho ho...

shedameor said...

okay, sheda da post :)

Asrul "iLham" Sany said...

gua nak beli henfon ni next month :D

~SaL IjOu~ said...

akak nak bg adiah flying kiss ni..nah amek..muaxz!~ ;p

Daddylicious said...

hui mintak tak hengat...hehe

AmyZana said...

sye boleh kasik galaxy note. tp lukisan. boleh? :D

zati embong said...

hihi,jom la kita pakat menabung.

Wanie said...

laa, samsung note je ke?baru nak bagi samsung galaxy s2 :D

ABU said...

suka la tu sbb isnin cuti hahahaha
tunggu la santa tu bawakkan talipon baru hahahha

dill said...

mintak samsung. kemain die

dill.

hanaahmad said...

aku pun nak sangat yang ini! :)

Tukang Karut said...

ok... sat lagi aku bagi... sila claim di kedai hp terdekat...