Wednesday, December 21, 2011

cinta itu indah

xpayah kau nak cakap cinta agung
kalau diri sendiri yang terseksa dan merana
sedangkan si dia sedang tertawa gembira
buang masa, buang tenaga, buang air mata dan buang segalanya
sebab kau pun layak bahagia...

kaki yang berat masih boleh melangkah
jika ada kekuatan dan usaha untuk berubah
kenapa nak stay lagi kalau jiwa dah makin parah



--> xsabar nak habis minggu ni.. minggu ni la last berpenat lelah g kelas..
ehh kau... fyp xsiap lagi jangan nak bersuka ria sangat la kan..tapi aku peduli ape..
hahaha....
cuti krismas ni ada plan besar yang xtau jadi ke tak..
tengah nak pujuk driver join sekali, so xyah bersusah payah naek teksi..
haha...
bukan amek kesempatan tau, tapi member2 ape salahnya bersusah payah tok member kan..
hihi...

11 comments:

dill said...

sile pulang bercuti & beronok2 ye

dill.

Tukang Karut said...

sila ajak aku sekali untuk berfoya foya!

Anati Soki said...

ngeee.. dah excied nk bercuti ke???
heheheh.. anat tgh cuti ni ha.. heheheheh

have fun cuti!

LAici KAng Ais said...

duduk rumah je blogwalking. kih kih kih :)

Asrul "iLham" Sany said...

cuti2 itu awesome :D

r-5 said...

betul! tak perlu menagih pada yang tak pasti.. pandang ke hadapan dan langkah mara.. jom jenjalan g sogo shopping tak pun g indon ke, singapore ke?? haha

zati embong said...

wah bestnya, nk berjalan2 ke mana 2?

deeya said...

aaaaah tak jeles ! beta pun nak berdongdang sayang jugak krismas nie .. yesh ! keh3 !

Nelly The Strange said...

wah .. berseronoklah ya !
:)

Juliet_iRa~" said...

selamat bercuti!;p

pss : rsnya x..dia sndri y jwb tweet tu sbb dia ckp Mn blh SU tlg jwb sbb dia y pergi mesy kabinet, bkn SU..;p

Nonie said...

ak pun nk bersukaria jgk beb!!!