Monday, December 12, 2011

Ternak Lemak di SubWay

first time makan kat subway weyyy
jakon sekejap..
nasib baek la noni sudi nak ajak kalau x sampai kesudah xjejak aku kt sana
orang jakon harus la menu dioder oleh orang yang expert..
so ikut jela noni makan ape, 2 la yang aku makan...
xpe2..
lepas ni dah boleh pergi sendiri sebab dah tau
hihi....

kalau entry makan harus la ada gambar kan
nasib baek dok kat ceruk sekali
xde la malu sangat nak amek gambar...

ni aku punya sandwich... amek yang half je ok.. yang panjang takut xterlarat makan
ni pun dah kenyang.....
harga die 10rgt... noni punya pun 10rgt jugak..
ehh.memang la cakap makan benda yang sama...

nom..nom....nommm.nomm
alhamdulillah kenyang...

amek kau..
aku bg sampah je...nak???



comey xkitorng..hihi....
perut kenyang suka hati..
lepas ni datang lagi....

noni bajet comey...
pergi makan pun pakai skirt..
cett siap cakap die nampak tinggi lagi...
ye kan jela cakap budak perasan ni....
xcaya tengok.....


budak bajet tinggi+comey...


30 comments:

farah fauzi said...

suka juga makan subway tapi time nak order suh org tolong order sebab x berapa reti nak orde...hihi....

dill said...

ok. pasni nak ajak bestfriend makan kat subway~

dill.

Tukang Karut said...

makan tak ajak!

Nonie said...

ehh...comey nyan budak tu.cute!!!hahaha.nonie ek nama die?^_^

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

farah fauzi ---> betul2,,kalau iema amek set je senang...haha xyah pikir2..


dill --> nak ajak iema ker??hihike orlando..haha


tukang karut --> ajak bini ko la baru best kan =p


nonie --> ish2.... budak perasan 2 xyah la kenal... =p

kim heeruul said...

Rm10 termasuk air ke ?

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

kim heeruul --> aa termasuk air..
tapi ni sebab amek sikit je bahan die so sikit jela harga die.... kalau tmabah lebih lagi die tambah ikut bahan yang kita amek....

dhiera said...

saya tak pernah makan dekat subway. sedap ke?

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

dhiera --> best2 sebab banyak pilihan
so boleh pilih nak bahan yang mana..jangan terlebih pilih dah la..hihi

Papa Mifz said...

pernah mkn subway...tapi tak brp nk suko la..huhu

Atiqah Wadiah said...

sedapnyerr subway..yumm3

K2r~90 said...

subwayyyyy .. belom try ag rase

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

papa mifz --> mungkin sebab die sandwich je kot..


atiqah wadiah --> sedap2, jom iema bawak g mkn =p


k2r`90 --> ait, blh pulak rasa2,,huhu

Iffah Afeefah said...

tak penah makan laie

shedameor said...

ehh, ntah2 akk pon pakai skirt jugak kann :)

hanaahmad said...

dah lama rancang nak cuba makan kat subway tapi tak tercapai2 juga.

LAici KAng Ais said...

xbrp minat. xsuka sayur byk :P

Juliet_iRa~" said...

hee..subway agak healthy la sbb sayur banyak..kekeke ;p

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

iffah --> iema pun baru makan sekali..


sheda --> akak pakai suar la, xreti lady2 sangat ni..


laici --> uishh elok la makan sayur


juliet ira --> sedap kan ira??

zati embong said...

eh,jat suka pkai skirt yg kmbang2 ni.hihi

ABU said...

kauorng mmg comeyy hehehe
lgi comey kalau blanja aku subway hahahahha :) sedapnya.. lapar pulak tengah2 malam ni..

Wanie said...

wewittt, budka tinggi tu ;)
tak besa lagi makan subway..akan try nanti2..

Juliet_iRa~" said...

sedap..heee ;p

harga pon ok la kan..heee

ORLANDO AHMAD said...

ngah diet ni

~SaL IjOu~ said...

wah..kusuke subway!~ ;p

simply nana said...

Sedapnya...suka, suka, suka

konde said...

duh sedapnye...

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

ILA HonEyBuNNy said...

comeiii lote..;)

subway y sgt2 sedappp..;)

r-5 said...

huyyyooo makan subway tu, nak kasi sampah? sampai hati hang.. haha asal tak amik yang rm15 leh kongsi ngan kite.. :P

Asrul "iLham" Sany said...

ternak lemak makan ais krim :D