Saturday, December 10, 2011

bawah 50

assalamualaikum..
salam sabtu semua
mulakan hari anda dengan senyuman ok
:17:

Alhamdulillah
jiwa semakin stabil sekarang
thxs semua yang sentiasa bersama..

baru-baru ni timbang berat dah semakin menurut(ada nada2 riak disitu)
maklumla orang cakap kalau keciwa ni selera makan makin kurang
ok yang 2 aku setuju
so sape2 nak kurus...
pergi la keciwa dulu..
mane tau lagi banyak turun
haha...

2 salah satu sebab
sebenarnya duit aku banyak aku abis kan dekat barang
penjagaan badan..
ni xkeje lagi
kalau dah keje aku rasa maunya slim world aku jejak tiap minggu(bajet gaji dapat 3k)



ini la salah satu produck yang aku guna
yang pendek 2 pil..
untuk tahan selera makan
tapi aku rasa aku makan macamm rasaksa gak
banyak jerk....

yang warna merah 2
cik wani yang rekemen kat aku
sapu la tiap2 malam kat perut ngn peha
kalau nak sapu waktu pagi
maunya aku bangun pukul 6..
tido lagi penting dari perut ok...hihi


ni pulak kadang2 je aku minum
nak minum time ada kelas memang xla..
maunya xbelajar aku..
tapi sekarang dah kurang rajin


tgk..xde beza pun kan.....

--> sebenarnya aku xrasa pun aku kurang berat badan
kawan2 aku saja nak psycho aku xnak bg aku diet....

18 comments:

dill said...

saye ingat nak kecikkan peha sket. ok eh gune yang merah tu? bleh le cube :)

dill.

~SaL IjOu~ said...

wah wah..boley dicuba ni..~ ^^

Iffah Afeefah said...

da oke la tu

xpayah diet2 nk krus

jage makan utk ksihatan da

kusiberjalan said...

wah cik eima makin santek hehehehe

Lea Isnawi said...

laa...bdn ok je tu. xyah diet sgt la

a'ah makin cantek!
buleh la cari pengganti baru

ehem.

r-5 said...

huhu dah comey cun melecun da tu.. xpayah kurus lagik.. kang orang kata mak bapak tak kasi makan plak.. huhu biasala mulut oang.. haha tembun tak bleh kurus sangat pun tak bleh.. macam2.. huhu

Saddila said...

ehh kakak . teh herba ?? mak dila pakai , okay je :) *ade ke akak ckp tak okay tadi . hihi

ORLANDO AHMAD said...

Gua nak kecikkan jari

Wanie said...

ehh lame tau tak singgah sini..be strong ye iema :)

nape nak kurus?huhu..tengok gambar tak berisi pun?

ILA HonEyBuNNy said...

btoiii tu...kurus ja ila tengok..

ila pun makan vco..bagus kan..;)

Nonie said...

ak nk guna y mane wei iema??suggestion plssss

ABU said...

wah gitu ada before and after lagi hahaha.. aku pun nak kurus jugak wey.. nak kuruskan perot ni.. ada lemak tepu.. tak suka..

LAici KAng Ais said...

wah!!!slim river gitu

shedameor said...

sheda tiap2 malam sapu krim mustajab, perut tersembul gak macam tuu :)

Outbound Malang said...

wah..boleh dicoba dan ditiru nih..hehe :)

hanaahmad said...

aku tengok kau slim je. takyah kurus sangat tak cantik. heee

Tukang Karut said...

boleh cuba kat pipi tak?

Juliet_iRa~" said...

dah ok la tu..hee

rajin btol nak diet2 ek..:)

comel da..