Sunday, January 22, 2012

myProject



ni la contoh system academic collaboration workspace aku...
ok aku tau xcantik, maklumla aku bukan dilahirkan menjadi seorang y kreatif..
banyak lagi xsiap wey
korang nak tolong aku??
nanti aku bagi hadiah senyuman yang paling menawan dari aku untuk korang..
hihi boleh????

aku rasa aku akan buat page yang xde proses dan hanya interface semata2...
kalau examiner and sig aku tau
bersedia jela untuk jmpe lagi sem depan
adoiii

korang tau coding php untuk invite multiple user untuk invite event...
memandangkan system aku ni ala2 social networking kan....
hihi

10 comments:

Far8 budak baik said...

kau senyum aku
pengsan terus..haha

r-5 said...

hahaha senyum paling menawan? mesti nampak cili kat gigi kan?? kahkahkah.

eh coding eh? ermm adik saya amik programming mungkin tahu.. saya? err orang keje ospital xbape pandai coding.. cuba search tenet? rasanya banyak.. hehe

Lea Isnawi said...

wah bestnya belajar wat mende ni kan

sori xleh tolong sebab x reti pun

kusiberjalan said...

wah ade pojek beso huhuhuh cik iema lelaju sikit abes kan leh kite p bercuti huhuhu

~SaL IjOu~ said...

kak sal nak tolong!
tolong tengok~ ngee~ =p

dill said...

oh. sistem apekah

maap, saye kureng sket bab2 it ni

dill.

Papa Mifz said...

sorry x dapek den nak tolong...hehe

teha said...

eh , okey ape..

epaa chenta said...

nk tolong tapi xghetiiii. hee

Anonymous said...

HELLO... REMEMBER ME.... ^___^