Tuesday, April 24, 2012

JalanJalanCuciMata

tibe2 minggu ni rajin pulak nak berkongsi cerita kat blog ni
walaupun hanyalah cerita pasal diri aku yang xsefemes cik epal....

duduk kl ni banyak pulak aktiviti saya....
mane xnye dekat ngn mid kan so jalan2 jela...
tapi xshoping pun sebab ada plan lg besar dengan duit gaji...

ari ahad lepas dengan rumate berjoging sambil cuci mata kt taman jaya..
tempat joging ni mmg femes kot ramai giler orang..
tapi tasik 2 xbape besar sebab saya boleh habis 5round ...
bulan 5 ni ada target nk turun 2kg.....
sebab duduk sini makan sangat banyak so kena bertungkus lumus dalam senaman...
harap2 boleh la... nnt noni nak kawen kt spura nak pakai cantik.. nak ngorat pakwe dari sana..
haha...perasan

lepas balik dari joging rumate masak siap2 sebab petang 2 kitorng tengok battleship kat mid...
haha... memang kitorng ari ahad xdok umah kot...
sabtu sebab rumate keje so saya akan mnghabiskan masa kemas umah jerk.....

*hujung bulan kena makan kt umah b4 kuar atas sebab2 penjimatan.....








ehhh.... belum habis la.... sebab korang xtgk gambar lagi tau....
ish mane boleh....


 dekat tman jaya.... xde gambar saye sebab muka berminyak..maklumla joging kan...hihi

kasi 5bintang tok cite ni..terbaek....

5 comments:

Tukang Karut said...

eh... hidup lagi?

iema ackles said...

haha...
sangat kejam ye disitu..

cik najiha said...

wah enjoynya :) btw tk smpat tgok lagi citer battleship. ramai org ckp best sgt citer nie . .

shedameor said...

berjogging ? congratz ;P

ABU said...

Wah 2kg err hahaha blh dpt ke tu... Dkt kl lagi Kuat jalan2 dan Kuat makan hahaha..