Monday, April 23, 2012

semangat hutan

go...go...green(semangat xsaya.hihi)
korang2.. hari 2 saya pergi bumiku hijau anjuran TM kt menara kL...semangat xsaya pergi program y xdiwajibkan 2...
nasib baek ada sorang mmber yang boleh ajak teman... klau x memang saya xpergi punya la...
sebab2 saya pergi join adalah kerana saya xpernah pergi menara kL...haha jakon kan saya.... tapi xde la saya dpat panjat menara 2..hanya melihat dari luar saje... dan xsangka kt tengah kL ni ada hutan... hutan bukit nanas nama nya... dapat la masuk hutan 2 sekejap lepas dengan yakinnya saya dh tanam 1 pokok kt area menara kL dan secara rasminya saya telah menamakan pokok itu dengan nama ima sempena nama saya....jangan jeles tau...

masa ni tengah bising2 nak amek daftar nak naek bas.. daftar je dapat nasi lemak n beg tm bumi hijau...
tengah maen msg 2 la kawan saya....
 
berkumpul kat depan menara kl ni untuk sesi senam erobik...
 masing2 semngat terutama sekali golongan veteran..

ni la ahli kumpulan NatureWithHeart...
semangat tanam pokok....

lepas siap tanam pokok...bermula aktiviti bersiar2 di hutan bukit nanas....
haha... macam penat sangat kan masuk hutan yang xberapa adventure 2...
sampai nak minum air kt botol besar gedabak...

cantik kan....sangat teruja melihat bangunan ke7 tertinggi di dunia dan asia tenggara..

ni la budak comey si tukang type..
rumah ni la yang dalam iklan adabi 2...haha gebang

3 comments:

dill said...

keciknye gamba iema. tapi syoknye g sane. dapat berbakti pd alam

dill.

shedameor said...

wahh, sheda pon tak sampai lagi menara KL tuu :)

ABU said...

Wah sakan mngalahkan aku.. Nak jugaak hahaha..