Wednesday, May 2, 2012

FamilyDay @Kemensah,kL

banyak betul aktiviti kekeluargaan kt TM ni..
semalam walaupun cuti hari pekerja n 1st time nak sambut hari pekerja tp cuti telah diisi dengan family day unit EAI..
bangun same je macam nak pergi kerja...ngantuk giler wey....


sampai2 kat sana..macam biasa la orang perempuan kena buat kerja dapur2kan..
orang laki sibuk makan macam lapar sangat.... siap2 nak buat rojak buah pulak...
aku sambil potong sambil makan..so xde hal la kan korang nk makan pun
hahha....


lepas aktiviti makan2 dah siap....kitorng mandi manda kat sana...
erm nak cakap cantik tempat die xde la cantik sngat...
nak ckap xcantik pun xjugak..
tapi antara kemensah ngn janda baek aku lagi suka g janda baek...
aku xmandi malas nak tukar2 baju n tempat die macam agak terbuka....
 saye kan pemalu..hikhik


cam bese klau familyday mesti ada sukaneka...
so nak xnak amek jela bahagian...unit EAI ni ad 2bahagian 1yang dekat kerinchi ni lagi 1 dekat ttdi
so kitorng lawan 2 kumpulan jela..


maen2 last makan lagi then pukul 3 kitorng kemas2 nak balik..
sangat banyak makanan yang xhabis...
so bungkus2 bawak balik bagi budak2 umah pulak makan,,,
sampai umah tido sampai magrib....penat2....

8 comments:

Tukang Karut said...

fuh... anak dara mandi tu...

shedameor said...

Ya Allah. bestnya, dah lama tau tak pergi mandi air terjun :)

pipoq said...

family day..lamanya dah tak buat family day ni..family daynya berupa lebih kepada family gathering..

sungai tu memang cetek ke atau korang takut tenggelam ? hehehe

Lea Isnawi said...

sesekali seronok gak beraktiviti sesama kan....

syakey said...

meriah benorrr. :D

syakey said...

meriah benorrr. :D

teha said...

syok laa.. jeles2.. hahaa !

teha said...

xmau hapdate ke ? hahaha !