Sunday, January 9, 2011

fyp apekah???

minggu ni dan minggu depan sume student sibuk dan menyibuk berlegar2 kat kaki lima bilik pensyarah... sibuk nak cari supervisor yang sesuai untuk tajuk projek fyp masing2..aku sorang je kot yang masih terkontang kanting nak pikir projek ape yang sesuai...

dah dapat supervisor, supervisor pun dah approve tajuk, coordinator pulak xsetuju, sume yang aku cakap sume xok aku xtau la die nak macam mane lagi... dah kne pikir tajuk laen.... seyes idea aku dah kering2 sangat nak pikir tajuk....

anyone yang dah amek fyp dalan information system engineering atau dalam science computer ada tajuk2 yang best x nak suggest kt aku yang sengal xde idea ni....klau idea untuk buat system lebih diutamakan tapi jangan la system yang mantap meletop xmampu lak aku nak buat sorang2...


11 comments:

nub said...

akan hadapi fyp sem depan...adehhsss...


slamat sukses utk tuan blog!! perah2 idea..jangan tersalah perah sudah..hiiihi

ieMa ackLes said...

nub : cari la idea sem ni awal2, sem depan xyah pening2 dah.haha giler semngat..

nway thxs :)

trulyme said...

nt ak cr kan tjuk tuk ko...tp ak xtau de ag x ak simpan tjuk2 2 sume...byk yg ak tgl kat umah jek..

ieMa ackLes said...

aku tiru fyp ko jela wani erk..
hihi

Pearl Kaz said...

wawawa.. fyp.. mujur dah lepas.. best of luck to u.. hihi.
sorry xde idea nk bg tajuk sbb sy bdk science.. :)

ieMa ackLes said...

pearl karz : bestnya dah lepas,
nway thxs erk...

KUREKURE COMEL said...

wahhh...mina xtau...tp...gud luck ek...

DiNaZ said...

tengah fikir gak...tajuk apa ek?? blurr la pulak hiuhiuh

ARJUNA.Inc said...

wlupun sy x tau fyp 2 pe kn..tp sy pn kn agak..asik cbok ngan paper research!!..arghh..tesis!!..x suka..hurm..so gudlark sma2 yer..=)..hehe

Amirah Norliyana said...

aku taw tajuk pe yg best.
pe kate ko wat tjuk pasal aku.
bes kan? bes kan? haha =p

fiq said...

fiq dh masuk fyp2 tp cm lg teruk drp fyp1 je. huhu..