Monday, January 10, 2011

saat bertenet dekat lab

dengan sedikit masa rehat yang ada, aku telah melepakkan diri kt lab faculty..
sambil2 nak print note yang xseberapa nak print 2 aku pun ape lg berblog la kt lab..hihi
tenet kt lab dengan line yang laju membuatkan mase2 berblogwlking terasa sangat2 teruja dan menggembirakan...
lagipun sem ni xde kelas kt lab so saat2 bertenet time kelas xdapat dirasai sem ni....
.
.
.
.
.

sempat lagi publish 1 post..haha

4 comments:

Zaiya said...

slamat berblogwalking...

http://akumezashi.blogspot.com/

SyedGraphiX said...

haha..wahh.. ok la tu.. pd gune broadband yg lambat mcm siputt.hihi

luvYOU said...

hehehehe

helloooo iema !!! :)
ngeee

cian....online kt lab eh
rindulah lab..(mse zmn amik degree last yer..huu...)

iema2..
iema nak try herbalife ke?
iema ade komen kat blog sy kate iema nak try..
kalau ye just kontek aje tau :)
sy nih coach yg ramah..hihi ^_^

NOOR FATIN said...

masuk kpala dalam komputer..kekekeke