Tuesday, January 11, 2011

selamat hari lahir :)

hari ni hari lahir ayah aku, abang ipar aku dan kawan sekolah aku...
waa, sangat rmai orng yang aku kenal smbut besday ari ni, siti nurhaliza pun besday ari ni wlaupun aku bukan peminat die tp aku tumpang bangga bagi pihak orang yang smbut besday sama dengan die..haha>>cam xde motif jek....

ni la ayah aku, name beliau abdul latiff bin ibrahim.. lahir 11/1/1941..sekarang dah berumur 70thn.. tua dah tp still awet muda macam anak die, haha....
harap ayah panjang umo dan murah rezeki sebab nanti rezeki 2 akan dapat tempias kat aku gak..haha.... gembira selalu bersama orang2 sekeliling.....
walaupun aku adlah anak yang selalu kuat melawan dan suka ikut cara sendiri tapi aku tetap sayang ayah, sebab dari benih ayah aku la terlahirnya anak yang cantik lagi comey bername rahimah,haha...


ni pulak abang ipar aku yang paling latest, baru je kawen ngan akak aku tahun 2009 bulan 12 dan selamat dapat anak perempuan baru2 ni.... abang ipar aku ni sengal sikit dan aku pun xde la foral sangat bila bercakap dengan die, boleh jadi geng la lebih kurang..
aku harap die gembira dan panjang umo.. dapat membahagiakan akak aku dengan sepenuh hati die.... dan tahniah membenihkan anak yang comey....


ni pulak kawan aku, aku kenal die mase form 4 kat tekche... die budak dorm aku dan sebelah katil aku... die orng pertama yang rapat dengan aku mase aku sekolah kt tekche...Alhamdulillah frenship kitorng berkekalan sampai sekarang...
die selalu cerita pasal agama dekat saya sebab die dr sekolah agama b4 trnsfer kt tekche,, tp aku dgr je xikt pn,haha.
semoga die panjang umo dan murah rezeki, dan percintaan die berjalan lancar :)



sama2 doakan orang2 tersayang saya ni panjang umo dan murah rezeki...


21 comments:

Amin Ke Tun said...

nak no phone boleh x?

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Happy Birthday 2 ur father......semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki n berbahgia selalu disamping keluarga...amin

nub said...

woaahh..slamat besday!!

S.U.R.I.A. said...

ayah!!!
slmt ari jadi!!
smga pjg umur dan murah rezeki!

kakngah said...

ada apa pd usia
sekadar penunjuk usia
janji muka dan jiwa
muda belia sentiasa



hepi besdey ayah!

Fadzli Amir said...

Amiinnnnnnn....

munna said...

happy birhday kepada semua yg sambut birthday tu... semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

luvYOU said...

Selamat hari lahir buat sume yg iema sayang :)

iema2..iema jumlah join dila mkn herbalife :)... dila ngah carik kwn nih..huhu :)

iema2..bg emel iema eh..nnti dila nk bg iema somting :)

sayang iema : kwn baru dilla :)

De Mois said...

Yeah..tahniah semua. Jangan main tiup2 lilin lak tau. huhu..
Cuba ini pula :
Babak standard dalam drama

KUREKURE COMEL said...

hehehe....comel je org yg smbut buzday tu....epy buzday ayah...opppsss...hehehehe

luvYOU said...

haha
cane awk tau sy nk bg resepi hbalife?
hoho

pdn muke nape arituh kate nk kurus kat dila.. wellness coach nih pantang dgr org sebut2 nk kurus nih..:D

rashid said...

Hai, blog awak sudah kena loteri la..hehe...tak la, saya tag awak untuk berkenalan..hehe

hans said...

selamat hari lahir kepada ayah kamu

P/S : Mak Nih Bisinglah!!!! Cuba Mak Diam Sikittt!

luvYOU said...

hahhaah
nape iema nk suh dila buatkan herbalife? tak tahan eh nk tgk entry dila psl makanan tuh? hahhaa..cian iema..

leh jeh nk buatkan iema..mailah umah :)

Cik Cammy Lia said...

insyaAllah sm2 lah kite berdoa agr ayah dan org2 tersyg kite pnjg umo dan terus beribadat kepada Nya :-)

Tuan Penasihat said...

uiks ramainya yang sambut besday sekali.
selamat ari jadi semua.

luvYOU said...

iema sayang.....
mailah jenguk dila kt entry latest nih...wuuu

mailah..mailah...

http://endlessofstory.blogspot.com/2011/01/korang-korangtolonglah-klik-hal.html

mie said...

hepi besday!!!

luvYOU said...

iema bushukkkk!!!!!

mane hilang??
lame tak update entry nih..huhuhuhu :)

mwah !!

fiq said...

selamat hari lahir kpd suma yg berkenaan =)

NOOR FATIN said...

happy bsday kpd semua :)