Wednesday, February 2, 2011

apa kejadahnya...

aku xpaham la kenapa budak sekarang suka tulis message buat perkataan jadi tah pape..
contohnya : kew, manew dan seumpamanya... ape motif nak tarok w w 2 cam ayat mat rempit kelas d jek aku bace..... salah sorangnya adik aku... elok2 perkataan aku baca sedap dh jadi cam orang cacat..

padahal 1 umah je tp sebuk nak chat, pemalas nk berjalan

7 comments:

Fiqah Alias said...

hehe..fiqah pon naik juling jgk nk bce klo ad sape2 yg wat ayt gtu ngn fiqah..ish3..

pipoq said...

kalo kat FB tu aku ok lagi la sbb aku guna FB utk main game je..

tapi kalo dalam blog guna behasa macam tu, memang aku blah je..

Addam Juhari said...

klaw chating no probs kot klaw entry tulis cam2..sumpah x datang da,,hoho

stylo gak chat cam2..hhe

Yasri said...

Aku bukan tak paham jer...tapi dh naik sakit mata dah nihhh....hehe

KUREKURE COMEL said...

hehehe....kalo hari2 cmtu....
bahaye.....sebab mulut asyik nk muncong je..

"kamuw apew kabew....kitew sukew jalanew cniew...."

jwb iema....wajib!!!hahahahaha...

ieMa ackLes said...

laa cm balas pantun lak..hihi...

kitew kabew baek.. timew kasew,,,>>cm sengal jew

penyejuk hati said...

ktorg dok satu umah pun chat je kt fb, xpun txt kt hp..pdahal bilik sbelah2 jer..mmg pemalas2..hehe