Wednesday, February 2, 2011

fat girl



aku tau la aku gemok sampaikan orang search fat girl terus sampai kt blog aku... berterus terang betul la google ni... huaaaa



13 comments:

Mr. TN_SkY said...

wakakka..tengok awk bese je..xde gemuk pun =_=

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

Fatihah Soffi said...

tah.. tengok biasa je.. slim and river je ni.. mai mana gomok ni! :p

WaNi Ae..! said...

haha..sper larh yng gi search mcm ue..adehhh..=__+

JuanYuan said...

hahha..sadis tol..kah3

KUREKURE COMEL said...

ye la tu kot...kot la....mina tak kate betul...hehehe....
sengal betul ek....mina lg teruk tau...tp segan nak papar...kehkehkeh....

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

it just a link maybe. termasuk dlm keyword.. lol;D manede u gemok, cool n steadyyy ok:)

sang kelembai said...

cian2,xpe la awk anggp la 2 satu dugaan dari tuhan..
wakakkawakakak
:D

amir aizat said...

alah kt dunia ni lg rmai org.
klakar lah goggle search ni,hahah

Yastro said...

Mmg dlm dunia ni macam2 jenis manusia yg kita boleh jumpa...bab2 fat girl tu...yas ade sorang kawan yg mmg minat sgt ngan org2 yg badan beso...serius!!!

vampire's lovex said...

ngahaha.... apakah ?? ada tulis entry sal tips2 kot ehkkkk

MDHAFiZ.NET said...

wakaka.. biase lah tu...
blog aku pun pernah dpt visitor dr search keyword lucah.. padahal 1 cerita lucah pun xde kt blog tu..
nanti konfem semua sibuk cerita pasal fasha sandha.. konfem gempak punya keywords keluar nanti,... hahaha

Anonymous said...

HELLO....

Anonymous said...

SALAM, SO SO SAD YOUR STORY......