Sunday, February 20, 2011

modul keNegaraan

perghhh nama modul pun dah kenegaraan, semangat patriotik tuuu...
modul aku ni berlangsung selama 2 hari ari sabtu dan ahad... penat giler ari sabtu 2 group aku balik kol 4, group laen sume dah balik awal, skema giler faci kitorng.....
so ari ahad 2 aku ngn geng2 otai aku pas sarapan kol 10.45 terus balik, malas tnggu sampai kol 1... ngantuk siot orang 2 bagi ceramah(kalau dengar ceramah confirm2 ngntuk)........

sepanjang 2hari g modul 2 aku nak kongsi ngn korang ilmu yang aku dapat...
  • kalau korang nak tengok makanan 2 betul2 halal, korang kira bintang yang kt logo halal 2, kalau ad 8bintang memang dah diakui oleh jakim makanan 2 halal....
  • mengamalkan sex dengan cara sihat, pakai kondom..
  • isu perkauman y xselesai sebab ad yang xsedar diri berpijak dibumi sendiri...
banyak lagi sebenarnya tapi aku lupa la sebab aku banyak gelak je time modul 2 sebab group aku budak laki die kelakar....

tadi aku dah daftar sebagai pengundi xsangka aku dah tua rupanya....
ceramah hari ahad cite pasal politik dengan sejarah2 pelbagai 2...
kalau aku citer pasal sejarah kt blog ni cnfrm2 korang terus tutup page aku ni kan??kan??

orang suruh dengar ceramah, diorang bergambar...ish3....

8 comments:

KUREKURE COMEL said...

ehhhh...xdaftar lg la....kihkihkih..

tq info psl logo halal tu...baru tau...



p/s:slmt mengundi ye...hehehe

ïêmå å¢klê§ said...

welcomey....
tp kan kita tgk kt tnda halal xtau la celah mane bintang 2 sorok.....

Cik Yana said...

Cik Yana tak daftar pun lagi mengundi. hahaha~

Anis Akhir said...

anis baru saja daftar ujung tahun lepas...hehe

papabear said...

8 bintang? kalau label yg tipu pun letak 8 bintang lepas baca post ni camna? hehe...

Heidi Shafiq said...

camwhore pun ade jugak ilmu yg ko dapat. bagus.. :)

touya said...

"mengamalkan sex dengan cara sihat, pakai kondom.."

WAH ! Nak join ! Nak join !

mikeon9 said...

awat sama modul ni. picture pun macam kenal je.. dewan al-ghazali kan? :D actually sama la. rasa macam tak ada impak yang besar kalau join modul tu.
rasanya pendekatan diorang untuk mendekati student sungguh tak berkesan.

My popular post: Stalker kekadang menakutkan