Thursday, February 24, 2011

putus sahabat(noktah)

perghhh tajuk entry xboleh bla, cam ramai je kawan aku ni sampai nk putus2...
ad orang y sudi kawan ngn aku pun dah bersyukur sebenarnya..
yela aku ni bukan pandai sangat pun, kalau pape mesti nak mntk tolong kawan.....

pernah bf/gf korang dirampas bff??
ape korang rasa?? ape korang buat??

kalau aku memang aku dah kerat 18 bf aku 2 ngn kwan2 aku sekali campak dalam lubang y sama. haaa berdua la korang kt dalam lubang 2...
hahha(gelak setan) giler ganas kan aku.... tapi dr sudut pemikiran aku yang matang ni aku bersyukur kot...... sebab atleast aku dapat tau yang bf aku 2 xjujur.. tapi kn soal hati kan xboleh paksa... kalau die dah xnk kita buat ape nak simpan lagi.. biar la die pilih calon die sendir... lagipun kalau kita sakitkan hati orang laen insyaAllah die akan terima balasan balik... so berdoa jela agar kita dapat calon y betul2 hargai kita.... kalau sampai nk putus kawan xkot.... sebab sejauh mana kita pergi kita still perlukan kawan untuk berkongsi segala suka duka.... tapi mungkin xsemesra dulu jek...


tapi kalau bnde ni jadi kat aku mau aku nangis 10hr 10malam... harap2 xla sebab cam impossible je kawan aku nak rampas bf aku... lagipun kawan2 aku sume baek2 ;)

11 comments:

KUREKURE COMEL said...

ayooo..sama la....mina baik ckit la...xberani nk kerat2 ni...
kihkihkih....


kalo bf cmtu elok tunjuk perangai sbnr awal2...


kalo lpas kawen..perhhh lg haru mcm tu....huhuhu...

Muhd Fadil said...

pernah.. bukan dia rampas, tapi tabur fitnah. n then suruh sepupu dia ejas my ex. huu.. sedihnye bile kita tak kaya, dia pilih orang kaya. tapi skng dah bahagia dah. hehe

Miss Ayumi said...

bukan topik ni kite penah bincang mase dalam kelas ke?? kehkehkeh

papabear said...

masalah muda mudi hehe...

Cik Cammy Lia said...

dijauhkan lah

De Mois said...

Hehe..takde pape kot. kalau jadi gak, tikam je dari belakang

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

sang kelembai said...

huhuhu..
ape da..??
kalu atw andaikata jdi ;a..
cari la gf jgn cari bf..
huahuahua
:p

AH7 said...

1 pergi 10datang...ape adehal..hehehe

ARJUNA.Inc said...

haha..cite anda mula2 cam da tjdi ok..tp bler ending..tau pn tkut kn?haha..insyaALLAH x jdi je..bdoa pda tuhan n bsagka bek..=)

pipoq said...

rugi air mata je kalo nak nangis 10 hari 10 malam tu..lain la kalo menanggung kerugian setelah perpisahan tu..

kalo dah memang bukan jodoh, tak perlu jadi bodoh tau..tu semua terjadi pasti ada hikmahnya..heran gak aku apesal bila putus cinta je nak frust menonggeng..

syafiQakarim said...

jgn d sangka air tenang tade buaya.
ni la yg iqa tgh alami.hee.
dah dah ;)a