Sunday, April 3, 2011

❤ parents

dah kaya mula lupa diri...
aku menyampah betul bila terbaca cite2 bab2 anak buang mak bapak ni...
senang betul anak2 ni lupakan pengorbanan parents masing2...
bila ngan pakwe makwe boleh lak ingat segala gejadah hari2 penting siap valentine pun sambut...
tp bila bab2 mak bapak ni buat2 hilang ingatan.....

Link video

selagi parents kita masih ada cuba la hargai die.. kadang salah faham antara keluarga boleh diselesaikan asalkan kita sedar sapa diri kita jika tanpa mereka....
kredit to hazwani sebab post vidoe ni kat FB

6 comments:

Miss Dill said...

kite tak tau sejauh mana kite sayangkan ibu bapa kite sehingga kite kehilangan mereka.

mereka tu seperti kacang lupakan kulit. perlekeh ibu bapa semata2 utk kebahagiaan sementara.

saye sayang emak & ayah saye

Miss Dill^^

KUREKURE COMEL said...

betul cik dill....bila mak ayah depan mata....ditengking2....dilawan...

bila dah takde....fuuhh...sgt menyesal....rasa mcm tak cukup je lg kasih sayang....

Gimi said...

Betul..betul..

adan said...

semoga aku tak lupa jasa2 mak bapak.. tamao jadi si tanggang..!

aNiS aNiSa said...

sdeynya bila tgk anak yang macam tu..betullah apa yang org kata..

seorang ibu mmpu ja jaga 6 org anak...tp 6 org anak belum tntu boleh jaga seorang ibu kan??

smoga kita dijauhkan daripada sifat2 yang boleh membuatkan mak ayah kita kecik ati..amin =)

latest entry : Best View~

Nasriq said...

ayah dan ibu.... ayah dan ibu... ayah dan ibu... itulah permulaan kita...