Wednesday, March 9, 2011

kemanisan fasha sanda


sory fasha, aku curi gambar ko...

aku ingat lagi time soal jawab dengan group yang tengah present, tibe2 ustaz aiza cakap suara aku macam fasha sanda... perghh ustaz peminat fasha sanda siot sebab 2 boleh ingt suara fasha sanda macam mana...
bila aku amati suara fasha sanda ni, aku dengar suara die manja gak, tibe2 aku perasan yang suara aku pun manja..hihi...
ehh... sory aku bukan nk cerita pasal kemanjaan suara aku sebenarnya...
tibe2 lari topik pulak...

aku pelik la, naper erk orang ramai yang benci fasha sanda ni... nak ikutkan die hodoh, tp die lawa...
nak cakap sebab die seksi melampau, bukan laki suka pandang perempuan seksi ker...
nak cakap die banyak affair dengan mana2 laki..aku rasa kebnyakan artis sume sama jek
so ape masalah sebenarnya.. adakah disebabkan die fasha sanda sehinggakan ramai yang xsuka die...

kita mengumpat die kita dah dpat dosa, so xde bezanya dengan die yang berdosa sebab seksi.. still namanya dosa jugak...
kita xsuka die, dah 2 die suka sngat ke kita....
manusia ni xperfect... so jgn la hina orang 2 bila die kurang dari segi agama o whatever...
kalau kita baek, mesti kita akan doa kan die agar die diberi hidayah....


entry ni macam cakap kt tuan blog ni sendiri jek...
oh tidak!

12 comments:

Miss Dill said...

agaknye sbb dah banyak sangat cite pelik pasal die bertempek kat semua tempat. orang pun naik pelik.hihi


Miss Dill^^

KUREKURE COMEL said...

mcm peminat tegar je ni...kihkihkih..


kdg2 lakonan dia best gak...layaann..

nak seksi...ikut dia la...tp xnak berjiran sebelah kubur ngan dia...
panasss wooo...oppsss...huhuhu...

bunga said...

lau xsuka simpan jer dalam hati kan..kan..sambil doakan supaya Dia tunjukkan jalan yang benar pada setiap hamba-Nya

pipoq said...

pasya sandar tu siapa ?

tul tu..sebelum nak menilai orang lain lebih baik menilai diri sendiri dulu..

papabear said...

betul tu... ngumpat dosa.. hehe

unknown girlz said...

huhu..byk sgt3 cerita panaZ LoL..
semOga satu detik ada hidayah dtg :D

M a W a D D a H said...

aku nk kate ape erk pasal fasha sanda...huhu...hurrmmm

aniswany said...

xnak kumen pasal pasya tp nk kumen pasal suara you ..mcm pasya eh..waaa sexy gituu ;p

NICK IRFAN said...

sian fasha tp ape2pun bila org kol sy msti dia yg angkat! heheh serius! (biasalah voicemaill box)

Nonie said...

bkn suara fasha cm sengau je??hahaha
tp iema x la kan..huhu

A'IM said...

ni saper... fasha?? hadoi..biler lah aku nak mula mengenali artis malaysia ni..

err..kalau disable word verification tu lg ok rasanya

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

comei gak kalo pakai tudung..
kalo pakai bikini??

comei ka comot???